breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Το ζήσαμε και αυτό, σύντροφοι της...ευρύτερης αριστεράς!

Από το παλιό ανέκδοτο «Αλβανός (μιλάμε επί εποχής Χότζα και Αλία, έτσι;) τουρίστας, περάσαμε στο Κουβανός λαθρομετανάστης!

Μάλιστα κύριοι. 200 Κουβανοί εγκατέλειψαν το σοσιαλιστικό παράδεισο, που έστησε ο Φιντέλ στο νησί και μέσω Μόσχας και σκοπίων, πέρασαν στη Ζάκυνθο, για να ταξιδέψουν στην Ιταλία και από εκεί στην Ισπανία, όπου και θα ζητούσαν άσυλο.

Τι απάντησε στην πρέσβειρα της Ελλάδας στην Κούβα το υπουργείο Εξωτερικών της; Να τους στείλουν «πακέτο» πίσω στην Αβάνα τους «λάθρο», αλλά τα έξοδα του αεροπλάνου να τα πληρώσουμε εμείς οι Έλληνες.

Δηλαδή με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, σύντροφοι. Και να γλιτώσει η Κούβα πολύτιμο συνάλλαγμα και να μπαγλαρώσει όλο αυτό το «φασισταριό», που τόλμησε να φύγει από το νησί των «ευτυχισμένων».

Όπου ανθεί ο σοσιαλισμός στο φουλ. Βέβαια άσχετα αν το άνθος προορίζεται για το κόμμα και τους κομματάρχες του. Για το λαό τα κοτσάνια.

Πού είναι και πεντανόστιμα. Γιατί ξεσηκώνονται δηλαδή, ένα μυστήριο πράγμα.

Τους βάζει η CIA, η ΜΙ6, για την ΕΥΠ δεν το πιστεύω, γιατί απλά έχουν άλλες δουλειές να ασχολούνται οι πράκτορές μας, όπως η κοπή της πίτας και το γλέντι του συλλόγου πρακτόρων Ελλάδας.

Ε, λοιπόν ναι. Πρέπει να τους κόψουμε άμεσα τη φόρα τους αντικαθεστωτικούς της Κούβας. Να σταλούν πίσω, όχι με αεροπλάνο, αλλά με καράβι. Αν θα είναι γαλέρα που θα κωπηλατούν, ακόμη καλύτερα.

Και αφού φτάσουν σιδηροδέσμιοι στο νησί και υποστούν τη γνωστή ΣΩ.ΒΕ (σωματική βελτίωση), να γράψουν εκατό φορές σε φύλλα καπνού Αβάνας το άστα λα βίστα μπέϊμπι, που είπε και ο Σβαρτζενέγκερ, όταν πολεμούσε τις «μηχανές», αφού είχε καθαρίσει νωρίτερα τους κομμουνιστές απανταχού της γης.


Κουβανός
πρέσβειρα της Κούβας στην Ελλάδα
αεροπλάνο
Κούβα
γαλέρα
Σβαρτζενέγκερ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής