breaking news Νέο

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ για την επανεκκίνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Γράφει ο Ευάγγελος Λένος

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ για την επανεκκίνηση  του  ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Γράφει ο Ευάγγελος Λένος

Mε  αφορμή την τοποθέτηση στον τοπικό τύπο 22-10-21, του αγαπητού συμπολίτη μας  Γ.Ξ. ΤΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ, θεωρώ σωστό ως προβληματισμένος  ενεργός πολίτης και από τους συνιδρυτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (από Αύγουστο 1974) στη  Θεσ/νίκη ως φοιτητής, να επισημάνω ορισμένες  σκέψεις και να …. Θυμηθούμε.

Από το τέλος του αδελφοκτόνου εμφυλίου πολέμου και αφού οι νικητές φρόντισαν να ξεπλύνουν και να ενσωματώσουν  τους συνεργάτες των ΝΑΖΙ κατακτητών, στην πολιτική κυριαρχούν οι οικογένειες Καραμανλή–Παπανδρέου και για να επιβεβαιώνεται το κληρονομικό του πολιτεύματος και η οικογένεια Μητσοτάκη με απλωμένα τα πλοκάμια παντού, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, σκόμη και στις Μ.Κ.Ο..

Άλλους ικανούς ανθρώπους η χώρα μας δεν έχει !!! Βέβαια αφήνουν και κανένα κενό, όπως ΣΗΜΙΤΗ, Συγκυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και προφανώς τους ξέφυγε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ και ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

 Ο αγαπητός συμπολίτης κος Τροχόπουλος, πέραν από τη χρονολογική σειρά της παρουσίας της οικογενειοκρατίας, πολύ γλαφυρά παρομοιάζει την κατάσταση με τη Ρωσία και τους ΤΣΑΡΟΥΣ με κληρονομική Μοναρχία.

   Από τη μοναρχία των ΓΛΥΚΣΜΠΟΥΡΚ η χώρα απαλλάχτηκε από την ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΙΑ, όμως δεν βλέπω να απαλλάσσεται ο ΛΑΟΣ.

 ΔΕΝ ΑΠΑΛΑΣΣΌΜΑΣΤΕ …, γιατί ενώ είναι διαπιστωμένο ιστορικά ότι υπάρχει οικογενειοκρατία, όπως το παραδέχεται και ο συμπολίτης μας στο κείμενό του, εντούτοις, αμέσως μετά προσπαθεί να ξεπλύνει τις ευθύνες των οικογενειών, ξεπλένοντας τον Κο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με την αποδοχή… ότι για τη χρεοκοπία δεν έφταιγε αυτός … αλλά όλες οι κυβερνήσεις από το 1974 και μετά.

  Δηλαδή ποιος κυβερνούσε τη χώρα από το 1974 … οι ίδιες οικογένειες και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο  εξυπηρετούσαν.

  Κατά δήλωση του  Κου  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ … κυβερνούσε μια διεφθαρμένη χώρα !!! ΑΛΗΘΙΑ, ποιος ΔΙΕΦΘΕΙΡΕ …  τη χώρα μας και ποιος έχει την ευθύνη για τα φαινόμενα της διαπλοκής και της διαφθοράς στην οικονομία, στον κρατικό μηχανισμό, στην κοινωνία, προφανώς οι κυβερνώντες … , εδώ θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλά.

 Τώρα με την επανεκκίνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την επιστροφή του σ’ αυτό  ο Κος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ …  θα μας σώσει … αλήθεια : …  ΤΌΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, όπως π.χ. ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ, Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ με τις βαλίτσες και πολλοί άλλοι  …

    Μην ξεχάσει και τον Κο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ …  θα του είναι χρήσιμος για το καμουφλάζ των ΛΙΣΤΩΝ και ΛΗΣΤΩΝ  και καλός  στην αντιπαράθεση, όπως έκανε με τον ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ για το ύψος του ελλείμματος … αν είναι 5% ή 10% ή 15% και για το ότι φταίνε οι άλλοι.

        Μα οι ίδιοι φταίνε, αδερφέ !!!.

   Που είναι η ισχυρή ΕΛΛΑΔΑ.  Παραδώσανε μια χρεοκοπημένη χώρα και αφού την αποβιομηχανοποίησαν πλήρως … φρόντισαν να βγάλουν και τα χρήματά τους στο εξωτερικό, αφήνοντας όντως καμένη γη.

 Θυμάστε τις κραυγές της αδερφής ΝΤΟΡΑΣ πως προέτρεπε τους Έλληνες να βγάλουν τα χρήματά τους έξω το 2015 … συνεπικουρούμενη και από τον ακροδεξιό συνεταίρο της πολυκατοικίας, να μην ξεχνάμε !!!.

  ΑΞΙΖΕΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΥΧΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

 Όμως έχει και ευθύνη για το ποιους εκλέγει για να τον κυβερνήσουν.

 

Βέροια  25-10-2021                                           

Φιλικά

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΝΟΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής