breaking news Νέο

Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων

  • Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων
  • Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων

Δεν είναι μόνο η βαθμολογική ψαλιδα που μεταξύ των διεκδικητών του φετινού τίτλου και των υπολοίπων ομάδων από αγωνιστική, σε αγωνιστική ανοίγει όλο και περισσότερο είναι και τα σκορ που αποδεικνύουν ότι το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, αποτελείται από ομάδες δυο ταχυτήτων.

Οι τρεις (Νάουσα, Αγκαθιά και Τριπόταμος, κάποιοι θα πρόστεθαν και την Αγία Μαρίνα) στο επάνω ράφι και οι υπόλοιπες να παλεύουν για τις θέσεις πέντε μέχρι και την 10η.

Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα από το πρώτο γκρουπ των ομάδων, των διεκδικητών του τίτλου, ο ΦΑΣ Νάουσα, όπως αναμένονταν πήρε μια εύκολη νίκη στην έδρα του με αντίπαλο το Μακροχώρι κερδίζοντας με 4-1.

Η Νάουσα στο 25ο λεπτό είχε ουσιαστικά καθαρίσει το παιχνίδι, καθώς προηγείτο ήδη με 3-0. Στο 4' συγκεκριμένα ο... Μακροχωρίτης Αντώνης Ηλιάδης με σουτ άνοιξε το σκορ ενω πέντε λεπτά αργότερα στο 9' ο Ντέλλας με πέναλτι εκανε το 2-0 και στο 25' ο Γιαμαλίδης το 3-0.

Μετά το 3-0 το Μακροχώρι προσπάθησε να αντιδράσει και στο 38' κέρδισε με τη σειρά του πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσακαλίδης με τον τερματοφύλακα της Νάουσας Ζάχο, να λέει όχι.

Τελικά στο 78' το Μακροχώρι κατάφερε να μειώσει σε 3-1με τον Τσακαλίδη Α., όμως στην εκπνοή του αγώνα ο Ντέλλας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Αργυρίου - Ζουρνατζίδης).

Εύκολη νίκη και της Νίκης Αγκαθιάς στο γήπεδο του Κοπανού, επί του τοπικού ΓΑΣ με 5-0.

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού προηγήθηκαν με αυτογκολ στο 19' και στο 40' έκαναν το 0-2. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Βαρότση έγραψε το 0-3.

Στην επανάληψη οι αγκαθιώτες πέτυχαν άλλα δυο τέρματα με τον Κίτσα στο 56' και στο 90' διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Μπέκας - Γκόγκος).

Μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση, που συνοδεύτηκε και από μεγάλη σε έκταση νίκη πραγματοποίησε ο Αστέρας Τριποτάμου, κερδίζοντας στο γήπεδο του με 7-1 τον Αχθο Αρούρη.

Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 14' με τον Σαλπιγγίδη και τον Προβατίδη τέσσερα λεπτά αργότερα να γράφει το 2-0. Στο 20' ο Σαλπιγγίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-0, και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 40' με τον Τσέο σε 3-1.

Στην επανάληψη ο Αστέρας πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα με τους Σαλπιγγίδη (60') αυτογκολ 78', Μπουλάρι 87΄, Νίκου 90' διαμορφώνοντας το τελικό 7-1.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μαυρίδης (Γκαλαϊτσης - Μητρόπουλος).

Επιβλητικός ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας κέρδισε στο γήπεδο του Ροδοχωρίου με 0-6 τον ΓΑΣ και εδραιώθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο νικητής πέτυχε από τρια τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο με τον Ζωγράφο στο 8' και τον Λούρη στο 14' και στο 30' και στην επανάληψη με τους Ντιγκάνα (48'`), Λούρης (50') και Μουστάκα (65').

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μελιτζανίδης (Σαταράς - Χριστοδούλου).

Δεύτερη συνεχόμενη νικη του Φιλίππου Μελίκης αυτή τη φορά εκτός έδρας επί της Κουλοούρας με 1-5.

Η ομάδα της Μελίκης πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό επί της αντιπάλου της αφού κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3' με γκολ του Καραγιάννη και πριν καλά καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι ο Φίλιππος σημείωσε άλλα δυο τέρματα με τον Ν. Θυμιόπουλο (29') και τον Παπουλίδη καθαρίζοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η Κουλούρα μείωσε  με τον Καλφούζο, όμως στο 73' και στο 80' οι φιλοξενούμενι κέρδισαν δυο πέναλτι με τον Αργυρόπουλο να τα εκτελεί και α διαμορφώνει το τελικό 1-5.

Τον αγώνα δαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Χριστοδούλου Γ. - Μπογιατζόγλου).


βαθμολογίες

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής