breaking news Νέο

Δύο νίκες και μία ήττα ο απολογισμός των Τμημάτων Υποδομής του ΑΟΚ Βέροιας

  • Δύο νίκες και μία ήττα ο απολογισμός των Τμημάτων Υποδομής του ΑΟΚ Βέροιας
  • Δύο νίκες και μία ήττα ο απολογισμός των Τμημάτων Υποδομής του ΑΟΚ Βέροιας

Έντονη η δραστηριότητα των τμημάτων Υποδομής του ΑΟΚ Βέροιας και το τριήμερο 9-11/12. Το Εφηβικό τμήμα του συλλόγου επικράτησε με 92-27 του ΦΟ Αριδαίας, σε ματς που διεξήχθη τη Δευτέρα 11/12 στο ΔΑΚ «Βικέλας».

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ηλιάδη είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, με το νεαρό τεχνικό να προχωρά μάλιστα σε εκτενές rotation, κόντρα σε μια ομάδα όμως που μετέβη στην Ημαθία με αρκετές ελλείψεις.

 

Οι πόντοι του ΑΟΚ : Δελιόπουλος 10, Φραντζής 4, Καραθανάσης 14 (2), Βοργιατζίδης 10, Χαραλαμπίδης 14, Γαβριηλίδης, Μεταξάς 4, Ντόκας 6, Δημάκας 6, Ορφανίδης 8, Γκίτκος 7 (1), Γεωργαλής 7 (1)

 

Νίκη σημείωσε και το Παιδικό τμήμα, που αντιμετώπισε τον Εδεσσαϊκό στο ΔΑΚ «Βικέλας». 

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Καπνά, παρά την απουσία του Καραθανάση, είχε καλή παρουσία και ειδικά στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης, είχε την ψυχραιμία να πάρει το προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι την τελευταία κόρνα του αγώνα.

 

Οι πόντοι του ΑΟΚ : Μουπασιρίδης, Χρονίδης, Δημάκας, Κωστόπουλος, Μποζάμπαλης, Αβραμίδης 2, Ιωαννίδης 24 (2), Γκίτκος 14, Αργιαντόπουλος 6, Στογιαννόπουλος 2, Ασλανίδης 4, Χαραλαμπίδης 19

 

Την ήττα με 63-23 από τον Πιερικό γνώρισαν τέλος οι Κορασίδες του ΑΟΚ Βέροιας, σε ματς που επίσης διεξήχθη εντός έδρας. Τα κορίτσια της Γεωργίας Ιωαννίδου πάλεψαν κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι οι εμπειρίες που συλλέγουν μέσα από ένα αρκετά ποιοτικό πρωτάθλημα

 

ΑΟΚ Βέροιας : Λιλιοπούλου, Χατζηλευτέρη, Γεωργαλή, Παντελίδη Β. 10, Θωμασιάδου 2, Κρεμλίδου, Βογιατζόγλου, Κατσκαβέλη 4, Γεωργιάδου, Παντελίδη Π. 2, Σιουκιούρογλου 5.

 

Πιερικός Αρχέλαος : Καραλή, Κιλ 8, Κιολέογλου 9, Μάντζου 3, Λεκάι 12, Συμεωνίδου Σ. 4, Μπουμπουλέντρα 6, Μάντη 6, Διονυσίδου, Συμεωνίδου Θ. 2, Παντζιάλα 8, Κιαρανικόλα 4.

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής