breaking news Νέο

Ισόπαλοι Μακεδόνας Βέροιας – Αγροτικός Αστέρας στο παιδικό πρωτάθλημα ΕΠΣ Ημαθίας

Ισόπαλοι Μακεδόνας Βέροιας – Αγροτικός Αστέρας στο παιδικό πρωτάθλημα ΕΠΣ Ημαθίας

Έκλεισε αήττητη τον πρώτο γύρο του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, με την ισοπαλία που απέσπασε, στην 7η αγωνιστική  από την ομάδα του Μακεδόνα, το πρωί του Σαββάτου 9/12/2017, στο γήπεδο του Λαζοχωρίου  με τελικό σκορ 2 – 2.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα πίεσε αρκετά τη γηπεδούχο ομάδα αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει όλες τις ευκαιρίες που της δόθηκαν, ενώ πέτυχε ένα τέρμα με πολύ καλή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, είχε και δύο δοκάρια, κλείνοντας το ημίχρονο με 0 – 1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τον ίδιο ρυθμό με πρωτοβουλία και καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά σε απευθείας εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων από πλάγια θέση αδράνησε η άμυνα του Αστέρα και μπάλα κατέληξε αργά στα δίχτυα. Η ισοφάριση πάγωσε για λίγο την ομάδα του Αστέρα μπήκε πάλι μπροστά, είχε κλασική ευκαιρία για να ανατρέψει πάλι το αποτέλεσμα, πέτυχε δοκάρι, αλλά η ομάδα των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε λάθος του Αστέρα στο κέντρο του γηπέδου βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το 2 – 1. Η ανατροπή του σκορ έφερε τα δύσκολα για την ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα, που θα μπορούσε από το πρώτο ημίχρονο να είχε τελειώσει την αναμέτρηση, αλλά συνέχισε πάλι στον ίδιο ρυθμό, πιέζοντας την άμυνα των γηπεδούχων , πέτυχε και τρίτο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Η ισοφάριση ήρθε μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων, ανετράπη επιθετικός του Αγροτικού Αστέρα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, όπου εκτελέσθηκε εύστοχα , κάνοντας το 2 – 2.                     

Η απόδοση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, διαχειρίστηκε πολύ καλά την αναμέτρηση, σε ένα δύσκολο αγώνα, ενώ εξασφάλισε την πρωτιά στον πρώτο  γύρο του παιδικού πρωταθλήματος.

Η πολύ καλή πορεία της παιδικής ομάδας επιβράβευσε η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα, με τραπέζι που ακολούθησε αμέσως μετά την αναμέτρηση σε ταβέρνα του Λαζοχωρίου, με την παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Κων/νου Πουλασουχίδη. 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Παυλίδης, Λίβας Ε., Τσιάτσης, Παπαγεωργίου, Πασβάνης, Καραγαβριηλίδης, Βελιάδης αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν και οι Χατζής, Θεοδωρέλος, Μαστορόπουλος, Λίβας Α.  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής