breaking news Νέο

Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων Βέροιας : Για ακόμη μια φορά το βάρος πέφτει στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις

Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων Βέροιας : Για ακόμη μια φορά το βάρος πέφτει στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα νέα μέτρα αντιμετώπισης κατά του COVID-19.

     H Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων Βέροιας, με την παρούσα επιστολή, θα ήθελε να εκφράσει την έντονη ανησυχία της για τα ισχύοντα από το Σάββατο, 6/11/2021, αυτά μέτρα.

     Για ακόμη μια φορά λοιπόν, αντιλαμβανόμαστε όλοι πως το βάρος πέφτει στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Στοχοποιείται η τοπική αγορά-φυσικό σημείο πώλησης και ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας-καταστηματάρχης που εξυπηρετεί μέσα στο χώρο του είναι αναγκασμένος να μετατραπεί σε ελεγκτή κάτω από την απειλή ενός υπέρογκου προστίμου αλλά και της μείωσης του τζίρου του.

    Συνέπεια όλων αυτών είναι η απομάκρυνση του καταναλωτή από τις τοπικές αγορές και η προώθηση του ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και των μεγαλοεπιχειρήσεων.

    Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων Βέροιας καλεί την κυβέρνηση και όλους τους αρμόδιους να επανεξετάσουν τα μέτρα που έχουν παρθεί, σκεπτόμενοι πάντα τη λύση του υγειονομικού προβλήματος αλλά και την ευημερία και υγιή ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η οποία έχει άμεση ανάγκη ύστερα από τη χρόνια οικονομική και υγειονομική κρίση.

 

                                                                                                                 Με εκτίμηση,

                                                                                                                  Ο πρόεδρος,

                                                                                                         Ασλανίδης Λάζαρος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής