breaking news Νέο

Πρόσκληση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας σε Γενική Συνέλευση και Εκλογές

Πρόσκληση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας σε Γενική Συνέλευση και Εκλογές

Συνάδελφοι πολύτεκνοι του Ν. Ημαθίας

Σας προσκαλούμε σε Γενική Συνέλευση την 28-11-2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ. έως 15:30 μ.μ. στην αίθουσα Α4 του ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, οδός 16ης Οκτωβρίου 5α Βέροια με θέματα:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Έγκριση Προϋπολογισμού για το έτος 2021 - Έγκριση Εισηγητικής Έκθεσης για το έτος 2021

3.Έγκριση Απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2020 - Έγκριση Πεπραγμένων για το έτος 2020 και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη - Ανάγνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Εισηγητικής Έκθεσης για το έτος 2022

5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων της ΑΣΠΕ

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για τα ανωτέρω όργανα του Συλλόγου πρέπει να καταθέσουν ΑΙΤΗΣΗ αυτοπροσώπως μέχρι την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 από ώρα 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

Στην αίτηση πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το όργανο στο οποίο επιθυμεί να εκλεγεί ο αιτών.

Για το Δ.Σ. οι υποψήφιοι μπορούν να συμμετάσχουν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι ή ως μέλη Συνδυασμού.

Εφ' όσον την παραπάνω ημερομηνία της 28-11-2021 δεν πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη από το καταστατικό του Συλλόγου απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, την ίδια ημέρα και ώρα και στο ίδιο μέρος (ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021).

Για την αποφυγή δε άσκοπων μετακινήσεων, και μάλιστα στον δύσκολο καιρό της πανδημίας, που δημιουργεί η ματαίωση της Γενικής Συνέλευσης λόγω της έλλειψης απαρτίας της 28-11-2021, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει απευθείας στις 05-12-2021.

Τα μέλη που θα προσέλθουν πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και να έχουν μαζί τους Θεωρημένο το βιβλιάριο πολυτέκνων.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Για το λόγο αυτό όλα τα άτομα που θα προσέλθουν μέσα στην αίθουσα θα πρέπει να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, μοριακό τεστ (PCR) με ισχύ έως και 72 ώρες, καθώς και rapid test με ισχύ έως και 48 ώρες. Self test δεν θα γίνεται αποδεκτό.

Η είσοδος των μελών θα πραγματοποιηθεί από την αριστερή είσοδο του γυμναστηρίου, όπου και εκεί θα γίνεται ο έλεγχος πιστοποιητικών των εισερχομένων.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος: Μουρτζίλας Στέργιος

Η Γεν. Γραμματέας: Λαζαρίδου Χριστίνα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής