breaking news Νέο

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης την 9η Νοεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 6 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Κατάρτιση σχεδίου 20ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

2. Έγκριση ή μη του υπ΄αριθ. πρωτ. 20493/22.10.2021 πρακτικού (1ο πρακτικό) καθώς και του υπ΄ αριθ. πρωτ. 21259/2.11.2021 πρακτικού (2ο πρακτικό) της Επιτροπής διαγωνισμού για την «Προμήθεια δύο μηχανημάτων έργου (σαρώθρου και φορτωτή – εκσκαφέα)».

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας, για την εκμίσθωση του δημοτικού Αναψυκτηρίου Ραψομανίκης της Κοινότητας Ξεχασμένης του Δήμου Αλεξάνδρειας.

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη υποβολής αιτήματος προς την ένωση οικονομικών φορέων «ΚΞ THALIS E.S. S.A. – ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε.», προσωρινής αναδόχου του έργου « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ» για την παράταση ισχύος της προσφοράς της.

5. Εξειδίκευση της πίστωσης δαπάνης για χορήγηση έκτακτου εφάπαξ οικονομικού βοηθήματος σε δημότη για την κάλυψη της σοβαρής ανάγκης που προέκυψε στην οικογένειά του μετά από σοβαρή ασθένεια.

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του 8ου Απολογισμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας για το διάστημα Μάρτιος 2021 – Αύγουστος 2021 (σχετ. η υπ’ αριθ. 2/2021 απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου ΕΣΠΑ 2014-2020 Δήμου Αλεξάνδρειας).

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής