breaking news Νέο

Εμβόλιμη αλλά κουτσουρεμένη αγωνιστική σήμερα για τις ομάδες της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Εμβόλιμη αλλά κουτσουρεμένη αγωνιστική σήμερα για τις ομάδες της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

΅Εμβόλιμη αγωνιστική και στην Α1 κατηγορία σήμερα με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής, που όμως θα διεξαχθεί κουτσουρεμένη καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, με την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας αφου την ιδια ώρα στο ίδιο γήπεδο διεξάγεται το παιχνίδι του Φιλιππου Αλεξάνδρειας με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ετσι η Νίκη Αγκαθιάς σήμερα θα έχει την ευκαιρια να κερδίσει στο γήπεδο του Αγιου Νικολάου τον Κεραυνό Επισκοπής και να ξαναβρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας βέβαια έναν αγώνα περισσότερο.

Στα  υπόλοιπα σημερινά παιχίδια, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου φιλοξενεί την ΑΕ Χαρίεσσας, ενω στο ΔΑΚ της Νάουσας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Αχιλλέα και του ΓΑΣ Κοπανού.

Στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου, ο Αρης φιλοξενεί τον Ατρόμητο Διαβατού, ενω στην Αγία Μαρίνα διεξάγεται η αναμετρηση του γηπεδούχου Μ. Αλεξάνδρου με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Τέλος στον Αγιο Γεώργιο ο Απόλλωνας φιλοξενεί το Μακροχώρι με τις δυο ομαδες να χρειάζονται τους βαθμούς, για να ξεκολλήσουν από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το πληρες σημερινό πρόγραμμα της Α1 κατηγορίας της Ενωσης μας.

 

Τετάρτη 13/12 ώρα 3μ.μ.

ΠΑΟΚ Αλ. - Ν. Νικομήδεια (αναβάλλεται)

Αχιλλέας Ν. - Κοπανός

Ροδοχώρι - Χαρίεσσα

Παλαιοχώρι - Διαβατός

Αγ. Μαρίνα - Αραχος

Επισκοπή - Αγκαθιά

Αγ. Γεώργιος - Μακροχώρι


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής