breaking news Νέο

Νόσησε από κορωνοϊό ο δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης

Νόσησε από κορωνοϊό ο δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης

Με ανακοίνωση του ο δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, αναφέρεται στην νόσηση του από κορωνοϊό, παρά τα μέτρα που λάμβανε και τον εμβολιασμό του.

Ο δήμαρχος υπήρξε παράδειγμα τήρησης των μέτρων υγιεινής, αλλά η μολυσματικότητα του ιού, ειδικά της μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ είναι πολύ μεγάλη.

Είναι βέβαια, ότι με τις ευχές μας, ο Κώστας Βοργιαζίδης έχει την θωράκιση του εμβολιασμού του, οπότε σύντομα θα επιστρέψει στα καθήκοντα του ακμαίος.

Περαστικά σου δήμαρχε!

*Η ανακοίνωση του δημάρχου*

 

 Εχθές ύστερα από ελαφριά αδιαθεσία και μετά από σχετικό μοριακό έλεγχο, επιβεβαιώθηκε ότι ήρθε και η δική μου σειρά να συναντηθώ με τον κορονοϊό, παρότι όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας πρόσεχα ιδιαίτερα, φορώντας μάσκα σε όλες μου τις επαφές, τόσο τις υπηρεσιακές όσο και τις ιδιωτικές. Να όμως που μπορεί να συμβεί ακόμη κι έτσι.

 

Δυστυχώς, όπως είναι απ’ όλους κατανοητό, η εξέλιξη αυτή επιβάλλει την παραμονή μου μακριά από το Δημαρχείο για τις επόμενες 7-10 ημέρες, προσπαθώντας βέβαια, όσο μου επιτρέπουν οι συνθήκες, να συμμετέχω εξ’ αποστάσεως στην καθημερινότητα του Δήμου, με την πολύτιμη βοήθεια της τεχνολογίας και των συνεργατών μου.

 

Καθότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν καλά και σε λίγες ημέρες θα είμαι σε θέση να επιστρέψω δυνατός και υγιής πίσω στα καθήκοντα μου, αποφεύγοντας μεγαλύτερες περιπέτειες.

 

Όπως φαίνεται, φέτος το χειμώνα, ακόμη και αν είμαστε προσεκτικοί μια συνάντηση με το ιό είναι πολύ πιθανή. Οπότε θα ήταν σίγουρα καλύτερο αν αυτό συμβεί να μας βρει όλους εμβολιασμένους, αξιοποιώντας το μοναδικό αποδεδειγμένα όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή για να προστατευτούμε και να προστατεύσουμε. Να είμαστε όλοι καλά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής