breaking news Νέο

Παύλος Δερμιτζάκης: «Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κτίσουμε την ομάδα που ονειρευόμαστε»

Παύλος Δερμιτζάκης: «Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κτίσουμε την ομάδα που ονειρευόμαστε»

Στη νίκη που τόσο την έχουν ανάγκη οι ομάδες στην πρεμιέρα, στο καλό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου και στις μεγάλες δυνατότητες που έχει η ΒΕΡΟΙΑ, επικεντρώθηκε κυρίως με τις δηλώσεις του ο Παύλος Δερμιτζάκης.

«Η πρεμιέρα είναι πάντα πρεμιέρα» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Καβαλιώτης προπονητής. «Εχει άγχος, έχει πίεση και κυρίως όταν αγωνίζεσαι στο γήπεσό σου», συνέχισε.

«Εμείς θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, συνδυάζοντάς την όμως με καλό ποδόσφαιρο, για να αποδείξουμε αυτό που επανειλημμένως έχουμε πει. Διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι λείπουν ακόμη κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας, τα οποία είμαι σίγουρος ότι θα τα βρούμε μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες.

Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ είχαμε ένα πάρα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και με βάση την εικόνα, αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε όμως να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ και ήταν φυσικό όσο το αποτέλεσμα παρέμενε ρευστό και ο αγώνας έφθανε στο τέλος του ο αντίπαλος, που είναι μια καλή ομάδα, να ανεβάσει την απόδοσή του και να ρισκάρει περισσότερο. Αυτό έγινε. Μας πίεσε στα τελευταία λεπτά αλλά νομίζω ακόμη και τότε ελέγχαμε το παιχνίδι. Κρατάμε το διάστημα, που είναι και το μεγαλύτερο του παιχνιδιού, στο οποίο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο δημιουργήσαμε ευκαιρίες από τις οποίες αξιοποιήσαμε τη μία. Χρειαζόμαστε να βελτιώσουμε λίγο ακόμη την φυσική μας κατάσταση και να ανεβάσουμε την αυτοεκτίμησή μας. Να γυρίσουν όλα τα παιδιά, να γίνουν πιο ετοιμοπόλεμα, για να έχουμε και την εικόνα, σαν ομάδα που θα όλος ο οργανισμός επιθυμεί».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής