breaking news Νέο

Λάζαρος Ασλανίδης : «Καταστροφικά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για επιχειρήσεις και εμπόριο»

Λάζαρος Ασλανίδης : «Καταστροφικά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για επιχειρήσεις και εμπόριο»

Με τη διπλή του ιδιότητα, ως πρόεδρος των «Επαγγελματοβιοτεχνών» της Βέροιας και ως αντιδήμαρχος Tουρισμού, βρέθηκε στον «αέρα» του «Ράδιο Αιχμή- 102,8» και την εκπομπή «Λόγια Σταράτα» του Αλέκου Χατζηκώστα, ο Λάζαρος Ασλανίδης.

Ο πρόεδρος χαρακτήρισε ως καταστροφικά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης (έλεγχος εμβολιαστικών εγγράφων ή rapid test των ανεμβολίαστων) για τις επιχειρήσεις και το εμπόριο. Επίσης στάθηκε στο υπέρογκο, όπως το χαρακτήρισε, χρηματικό πρόστιμο μη τήρησης των μέτρων, που φτάνει τα 5.000 ευρώ και 14ημερο κλείσιμο του καταστήματος. «Δυστυχώς η κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόστιμα και όχι μέτρα στήριξης των επαγγελματιών», είπε ο κ. Ασλανίδης, παραθέτοντας τα αιτήματα των επαγγελματιών. Κρίσιμη και η συνάντηση «Ομοσπονδίας» και «Εμπορικού» το ερχόμενο Σάββατο με βουλευτές και τον υφυπουργό, ώστε να αναζητηθεί λύση στα προβλήματα του επαγγελματικού κόσμου.

Ως αντιδήμαρχος ο κ. Ασλανίδης αναφέρθηκε στο θερμό κλίμα που συνάντησε στην αντιδημαρχία Tουρισμού, τονίζοντας ότι ο προκάτοχός του. Βασίλης Λυκοστράτης ,προχώρησε αρκετά καλά το θέμα των διανυκτερεύσεων στη Βέροια, μέσω εκδρομών.

«Θέλουμε διανυκτερεύσεις στην πόλη, να μείνουν οι επισκέπτες στην πόλη για μια τουλάχιστον μέρα», είπε ο κ. Ασλανίδης.

Συνευχόμαστε!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής