breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Σκόνταψε στη Μελίκη η Νάουσα

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Σκόνταψε στη Μελίκη η Νάουσα

Πρώτη απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας της Ενωσης μας Νάουσα που έχασε εκτός έδρας από τον Φίλιππο Μελίκης με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο με λίγες φάσεις με τον φορμαρισμένο Φίλιππο πιο ψύχραιμο και εύστοχο να αξιοποιεί δυο από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να παίρνει τη νίκη που είναι η τρίτη συνεχόμενη κάτι που φανερώνει και την ανοδική του πορεία.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 26' με δυνατό μακρινό σουτ του Μ. Αργυρόπουλου, το οποίο αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Νάουσας Ζάχο.

Το 2-0 έγινε στο 85' από τον Γ. Αργυρόπουλο και ενω οι φιλοξενούμενοι προηγουμένως είχαν χάσει δυο ευκαιρίες με τους Αργυρίου και Μπικάνο στο 70' και στο 75' να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και τις δύο ομάδες να παίζουν με παίκτη λιγότερο αφου στο 38' είχαν αποβληθεί ο Ηλιάδης Γ. και ο Ντέλλας.

Η Νάουσα που συνέχισε να χάνει ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του αγώνα τελικά κατάφερε να μειώσει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γιαμαλίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γαβράς - Χαλατζιούκας).

Δίχως να χρειασθεί να φορτσάρει η Νίκη Αγκαθιάς νίκησε εκτός έδρας με 5-0 τον Αχθο Αρούρη και σε συνδυασμό με την ήττα της Νάουσας μείωσε την διαφορά της από την κορυφή στον έναν βαθμο.

Η μετέπειτα νικήτρια προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-3 χάρις στα τέρματα που πέτυχαν οι Βαχελίδης (11'), Βαρότσης (19' και 30'), ενω στην επανάληψη πέτυχε άλλα δυο τέρματα με τους Κίτσα (78') και Κιοσέογλου (89') διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Κωστογλίδης - Κιρμανίδης).

Εύκολο απόγευμα και γα τον Αστέρα Τριποτάμου που κέρδισε στο γήπεδο του με 6-1 τον ΠΑΟ Κουλούρας.

Το σκορ για λογαριασμό του Αστέρα άνοιξε μόλις στο 5' ο Προβατίδης και ο ίδιος παικτης στο 35' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0. Στο 39' ο Σαφιανίδης έκλεισε το σκορ για το Α' ημίχρονο σε 3-0 και στο 53' ο ίδιος έγραψε το 4-0. Στο 43' η Κουλούρα μείωσε με τον Πέρογλου σε 4-1 για να έρθει ο Σαλπιγγίδης με δυο γκολ στο 73' και στο 85' να διαμορφώσει το τελικό 6-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Νησελίτης - Γκόγκας).

Ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του και έμεινε στο 1-1 στο γήπεδο του Κοπανού με τον τοπικό ΓΑΣ χάνοντας πολύτιμο έδαφος.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό της Αγίας Μαρίνας ο Λούρης στο 19' με τον Κοπανό να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα επτά λεπτά αργότερα με τον Κωστογλίδη. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν δημιούργησαν ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν ενω είχαν και δοκάρι στο 45' με τον Μπουρδάνο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Χριστοδούλου Γ. - Αργυρίου).

Το Μακροχώρι καλύτερο σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο του με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.

Το γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα πέτυχε στο 84' ο Βύζας, ενω προηγουμένως οι γηπεδούχοι είχαν χάσει σωρεία ευκαιριών να πάρουν μια πιο άνετη νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Βαλκάνο-Γκόγκο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής