breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Συνωστισμός στην κορυφή

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Συνωστισμός στην κορυφή

Η Αλεξάνδρεια πήρε το γειτονικό ντέρμπι με την Α.Ε. Καψόχωρας (2-0) και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Δόξας Βρυσακίου (έχασε 1-0 στην Κυψέλη) έπιασε και πάλι κορυφή έχοντας 10 βαθμούς, όσους και το Βρυσάκι, με έναν αγώνα όμως λιγότερο.

Με έναν βαθμό διαφορά (9) ακολουθεί ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, που πέρασε με νίκη (1-2) από τα γειτονικά Ασώματα.

Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε το ντέρμπι μεταξύ του Αρη Παλαιοχωρίου και της ΑΕ Καβάσιλας στο γήπεδο του πρώτου με τα Καβάσιλα να διατηρούν την επαφή τους με την κορυφή (έχουν 8 βαθμούς σε 4 αγώνες) και το Παλαιοχώρι να χάνει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής (4 βαθμούς σε 4 παιχνίδια).

Στον 2ο όμιλο το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού Νάουσας και των Λευκαδίων δεν είχε νικητή (2-2 το τελικό αποτέλεσμα) με τις δύο ομάδες να διατηρούν την μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά (1α τα Λευκάδια με 11 βαθμούς σε 5 παιχνίδια και ακολουθεί ο Ολυμπιακός Νάουσας με 9 βαθμούς επίσης σε 5 αγώνες). Στην 3η θέση με 8 βαθμούς σε 4 όμως αγώνες παρέμεινε ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου που έκανε το ρεπό του, ενώ στην 4η ακολουθούν ο Ατλας Ζερβοχωρίου που συνέτριψε με 6-0- εκτός έδρας τον Τρίλοφο και η Πατρίδα που επίση εκτός έδρας νίκησε 0-1 την Ραχιά έχοντας από 7 βαθμούς σε 5 αγώνες ο πρώτος και 4 αγώνες η δεύτερη.

Α.Ε. Ποντίων και Επισκοπή αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως γκολ στο γήπεδο της δεύτερης και βρίσκονται στην 6η θέση, οι Πόντιοι με 5 βαθμούς σε 4 αγώνες και στην προτελευταία η Επισκοπή με έναν βαθμό έχοντας όμως δώσει μόλις 3 αγώνες, λόγω της γνωστής της περιπέτειας με τον κορωνοϊό.

Η μοναδική απόντα ομάδα στην Β' κατηγορία είναι ο Ερμής Τριλόφου.

 

Γ' κατηγορία

Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας με την Βεργίνα, να παίρνει την 2η συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά δίχως να χρειαστεί να ιδρώσει, αφού ο αντίπαλός της Ολυμπιακός Λουτρού δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο και με δύο νίκες να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα, με την Νέα Γενεά Νικομήδειας που αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) εκτός έδρας με τον Αχιλλέα Νάουσας να ακολουθεί με 4 βαθμούς.

Ισόπαλο (1-1) έληξε και το άλλο παιχνίδι της Γ' κατηγορίας μεταξύ της Α.Ε. Ριζωμάτων και της Συκιάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής