breaking news Νέο

Η ΔΡΥΣ ΕΠΕΣΕ

Η ΔΡΥΣ ΕΠΕΣΕ

       Με βαθιά θλίψη και πόνο ψυχής αποχαιρετώ τον αγαπητό μου φίλο Κώστα Βελιάδη τέως Πρόεδρο της Κοινότητος Αγίας Βαρβάρας, που άφησε την τελευταία του πνοή στο χωριό του την 6η Νοεμβρίου 2021 σε ηλικία 87 χρόνων.

        Υπήρξε ένας ακούραστος εργάτης και αγωνιστής της ζωής, που υπηρέτησε για πολλά χρόνια με μεγάλη αγάπη το χωριό του ως Πρόεδρος και άφησε πίσω του σημαντικό έργο, που σημάδεψε την κοινωνική ζωή του χωριού.

        Παράλληλα υπήρξε ένας επιτυχημένος παραγωγός φρούτων, που ζυμώθηκε με την γη και δέθηκε με τα δένδρα του παλεύοντας μέχρι το τέλος της ζωής του έχοντας θερμό συμπαραστάτη την αείμνηστη και αγαπημένη σύζυγό του Γιαννούλα.

         Ως μέλος της Εταιρείας VENUS GROWERS  και της Διοίκησης, είχε μακροχρόνια αρμονική και γόνιμη συνεργασία με τη Διοίκηση, τη Διεύθυνση, τους παραγωγούς και τους συνεργάτες του συνεταιρισμού και έχαιρε της εκτιμήσεως όλων.

         Προσωπικά τον γνώρισα τα τελευταία δέκα χρόνια και είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω την εργατικότητα, την ψυχική αντοχή, την καλωσύνη, τα ευγενικά του αισθήματα και την ευαισθησία του στον ανθρώπινο πόνο. Υπήρξε μεγάλος πατριώτης, φιλάνθρωπος και ευεργέτης του χωριού του και της εκκλησίας.

        Καμάρωνε για την υπέροχη οικογένειά του και ιδιαίτερα για τα επτά εγγόνια, που του χάρισαν οι δυο αγαπημένες κόρες του, Βάσω και Αγγελική.

        Ο άδικος χαμός του αγαπημένου εγγονού του, Άκη τον Ιανουάριο του 2018 σε δυστύχημα, που έγινε στο χιονοδρομικό κέντρο Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας και ο πρόωρος θάνατος της συζύγου του τον Απρίλιο του 2021, υπήρξαν δύο τραγικά γεγονότα, που σημάδεψαν τη ζωή του και επέσπευσαν το τέλος του.

        Η Αγία Βαρβάρα έγινε φτωχότερη με τον χαμό του άξιου τέκνου της και θα στερηθεί την εργατικότητα, την φιλανθρωπία και την σοφία του.

         Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει παρηγοριά σε όλους τους συγγενείς και φίλους του. Τα κρίνα του Παραδείσου του να είναι πάντα ανθισμένα και ευωδιαστά δίπλα σ´αυτόν και τα αγαπημένα του πρόσωπα τους γονείς, την σύζυγό του Γιαννούλα και τον εγγονό του Άκη.  Αιωνία η μνήμη του.

 

                                                                         Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2021

                                                                      Αντγος ε.α. Νικόλαος Σαμψών


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής