breaking news Νέο

Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣ Ημαθίας : Ανοιχτοί λογαριασμοί

Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣ Ημαθίας : Ανοιχτοί λογαριασμοί

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν τα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια που αγωνίστηκαν την Τετάρτη το απόγευμα, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας.

Συγκεκριμενα στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, με πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα αναδείχθηκε ισόπαλος, δίχως τέρματα με τον συνώνυμό του, της Αγίας Μαρίνας.

Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές αμφίρροπο, με λίγες φάσεις, με εξαίρεση το τελευταίο του 20λεπτο όταν η ομάδα των Τρικάλων πίεσε τον αντίπαλο της, δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ, που θα της έδινε την νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Μπέκας – Σαμαράς).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Λιακόπουλος, Πίκος (55' Ζυγκερίδης), Κιρκιλιανίδης, Χατζόπουλος, Τσιρίδης, Μουρατίδης, Περτσιούνης (50' Αβραμόπουλος), Κατράνας (50' Ατανάσοφ), Βασίλτσης (46' Πετράκης), Κέλο (75' Γεωργίου), Λίτσι.

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Ευαγγελόπουλος, Βασιλείου, Μπουρδάνος, Ράδης, Καρατάσιος, Κίτσας, Νιογκάνα (60' Λίπε), Μελιόπουλος (85' Ζωγράφος), Λέκα (78' Δημητρούσης), Παπαδόπουλος Κ. (85' Παπαδόπουλος Δ.), Μουστάκας.

Δίχως νικητή έληξε και το παιχνίδι της Νάουσας με την Νίκη Αγκαθιάς που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ της Νάουσας.

Η φιλοξενούμενη Νίκη προηγήθηκε στο σκορ στο 60' με τον Αλμυρά με τη Νάουσα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 84' με γκολ του Φράγγη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Παπαδάκης – Γκαλαϊτσης).

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Ζάχος, Πίτος, Κελεσίδης, Αργυρίου, Βακαλίδης, Γιαμαλίδης, Μπιγκάνος, Γκελοσάνι, Τέλος Α. (89' Αντωνίου), Καρούτσος, Φράγγης

ΑΓΚΑΘΙΑ: Κωστογλίδης, Τζιμογιάννης, Κοντσίδης, Κίρτσογλου, Θεοδώρου, Συμεωνίδης, Γιαννουλάκης, Βαρότσης (83' Θεοδώρου), Αλμύρας (65' Πετραϊ), Κιοσέογλου, (24' Ιορδανόπουλος), Κίτσας (65' Καραντουλαμάς).

Η ρεβάνς, που θα κρίνει και τις ομάδες που θα προκριθούν στην ημιτελική φάση θα δοθεί στις 1 Δεκεμβρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει από φέτος και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, ανεξαρτήτου σκορ, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Η πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη 17 Νοεμβρίου με τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια:

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ – Τριπόταμος

Κοπανός – Μακροχώρι


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής