breaking news Νέο

Super League 2 : Συνεχίζεται το πρωτάθλημα

Super League 2 : Συνεχίζεται το πρωτάθλημα

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης οι ομάδες της SL2 αποφάσισαν να μην κάνουν δεκτή την πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά, ενώ υπήρξε πλήρης αντίθεση και στο διαχωρισμό των ομάδων με το μπόνους που πρότεινε η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης. Ετσι η 2η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί κανoνικά, από τη στιγμή μάλιστα που ομάδες έχουν κλείσει εισιτήρια και οι αντιδράσεις των ομάδων της SL2 γύρω από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αναμένεται να ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση της SL2 συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της SL2, όπου το σώμα ενημερώθηκε ότι η ΕΡΤ Α.Ε. εμμένει στην απόφασή της προς την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-2022. Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα στο σύνολο του ποσού ενώ αντιτάχθηκε πλήρως στον διαχωρισμό του μπόνους που η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θέλει να επιβάλει και ο οποίος δεν προβλέπεται από κανένα νόμο η διάταξη.

Η Super League 2 επιφυλάσσεται ως προς τη συνέχεια των κινήσεών της!! Εν τω μεταξύ η αντίπαλος της ΒΕΡΟΙΑΣ στον αγώνα του Σαββάτου Νίκη Βόλου, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέσπασε λευκή ισοπαλία στο Καυτατζόγλειο Στάδιο από τον Ηρακλή έχει «πληγωθεί» από τον κορωνοϊό και μάλιστα βρίσκεται στο όριο της υποχρεωτικής αναβολής του αγώνα. Συγκεκριμένα πέντε ποδοσφαιριστές της έχουν μολυνθεί από τον ιό και δεν προπονούνται και φυσικά δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στη ΒΕΡΟΙΑ.

Nα υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο αν προσβληθούν επτά ποδοσφαιριστές της ίδιας ομάδας από κορωνοϊό, όσο αυτοί παραμένουν σε καραντίνα τα παιχνίδια της αναβάλλονται. Ετσι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα από το τελευταίο, πριν την έναρξη του αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ, τεστ της Νίκης Βόλου.

Εκτός όμως από τους πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, οι «κυανόλευκοι» του Βόλου, θα έχουν μία σημαντική απουσία. Πρόκειται για τον επιθετικό ποδοσφαιριστή της ομάδας Χοσέρε Μιράντα που ήδη έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, την ισημερινή Γουϊνέα, για τα παιχνίδια που θα δώσει αυτή με αντίπαλο την Τυνησία, αύριο Σάββατο 13 Νοεμβρίου και την Μαυριτανία, την προσεχή Τρίτη 16 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής