breaking news Νέο

Εργατικό Κέντρο Βέροιας : Αναβολή δράσης δια ζώσης νομικής πληροφόρησης

Εργατικό Κέντρο Βέροιας : Αναβολή δράσης δια ζώσης νομικής πληροφόρησης

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας ανακοινώνει, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και για λόγους διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, την αναβολή της δράσης δια ζώσης νομικής πληροφόρησης σε θέματα εργατικού δικαίου και δικαίου κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, η οποία είχε προγραμματιστεί να υλοποιηθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας, στις 29/11/2021.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν ερωτήματα στα παραπάνω θέματα εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά ή με e-mail) και να λάβουν στη συνέχεια γραπτές απαντήσεις από τους νομικούς συνεργάτες του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, μπορούν να απευθυνθούν στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κ. Μακεδονίας, Σ. Πέτρουλα 5, Τ.Κ. 59132, Βέροια, τηλ.: 23310 75673 & 23310 24424, e-mail: veroiainediktio@inegsee.gr & centralmacedonia@reg.inegsee.gr,  Site: www.inegsee.gr, πρόσωπα επικοινωνίας: Δημητριάδου Θωμαή,  Πασχούλα Αικατερίνη, Φουτσιτζόγλου Κορνηλία. 

 

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

 

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.

ΕΣΠΑ - "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση" https://empedu.gov.gr

Facebook: https://www.facebook.com/edulll/
Twitter:      https://twitter.com/e_ekpaideusi

LinkedIn :  https://www.linkedin.com/company/nsrf-human-resources-development-education-and-lifelong-learning/

 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής