breaking news Νέο

Κατάθεση Αναφοράς του Βουλευτή Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Α.Τόλκα στη Βουλή για τα αιτήματα των εργαζομένων στα Ευρωπαϊκά Νηματουργεία «Βαρβαρέσος ΑΕ»

Κατάθεση Αναφοράς του Βουλευτή Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Α.Τόλκα στη Βουλή για τα αιτήματα των εργαζομένων στα Ευρωπαϊκά Νηματουργεία «Βαρβαρέσος ΑΕ»

Μετά από συνάντησή του με τη Διοίκηση του Σωματείου εργαζομένων στα Ευρωπαϊκά Νηματουργεία Βαρβαρέσος ΑΕ, ο Άγγελος Τόλκας κατέθεσε στις 20 Οκτωβρίου 2021 αναφορά προς το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τονίζοντας την ανάγκη άμεσης οικονομικής στήριξης των εργαζομένων.

 

Με την σχετική αναφορά του ο Βουλευτής Ημαθίας φέρνει στη Βουλή τα αιτήματα και την έγγραφη διαμαρτυρία του Σωματείου για απλήρωτη εργασία, τη μείωση μισθών, την εκ περιτροπής εργασία, την έλλειψη συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

 

Ο Άγγελος Τόλκας με την κατάθεση της αναφοράς δήλωσε : «Η Κυβέρνηση οφείλει να λάβει μέτρα στήριξης των εργαζομένων και να πάρει θέση με την ενεργητική στήριξη κι όχι μόνο με τις διαδικαστικές υποχρεώσεις του Υπουργείου Εργασίας. Είναι επείγουσα ανάγκη η άμεση στήριξή τους διαφορετικά η Νάουσα θα ζήσει και πάλι στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος, όπως έγινε με τα Κλωστήρια Ναούσης ΑΕ. Όλη η πόλη και η περιοχή της Νάουσας συνολικά δεν μπορεί να ζήσει νέες περιπέτειες αλλά ούτε να χαθεί μια ακόμη παραγωγική δραστηριότητα».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής