breaking news Νέο

Α.Τόλκας : «Μέγα Ψέμα η χρηματοδότηση των 10,7 εκατομμυρίων του Α.Γεωργιάδη για τα 3-5 Πηγάδια. Καμία εγγραφή σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, κανένα σχέδιο για το Χιονοδρομικό. Αδιαφορία για τη Νάουσα όπως και για όλη την περιφέρεια»

Α.Τόλκας : «Μέγα Ψέμα η χρηματοδότηση των 10,7 εκατομμυρίων του Α.Γεωργιάδη για τα 3-5 Πηγάδια. Καμία εγγραφή σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, κανένα σχέδιο για το Χιονοδρομικό. Αδιαφορία για τη Νάουσα όπως και για όλη την περιφέρεια»

Στις 21 Οκτωβρίου 2021 ο Βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας κατέθεσε ενώπιον της Βουλής ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κο Άδωνη Γεωργιάδη με την οποίαν ερωτούσε πώς προχωράει η χρηματοδότηση των 10,7 εκατομμυρίων Ευρώ που είχε εξαγγελθεί πριν ενάμιση χρόνο, τον Μάιο του 2020, για το Χιονοδρομικό Κέντρο 3- 5 Πηγάδια. Μάλιστα όπως είχε δηλώσει δημοσίως ο κος Άδωνις Γεωργιάδης υπήρχε σχέδιο για το οποίο ενδιαφέρθηκε ο ίδιος ο κος Μητσοτάκης και είχε γίνει προεργασία από υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω που δήλωνε ο Υπουργός ήταν απλά υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και η αλήθεια έρχεται στο φως μέσα από την ερώτηση του Βουλευτή Ημαθίας Άγγελου Τόλκα. Στις 11 Νοεμβρίου 2021, δύο γενικοί γραμματείς και ο Αναπληρωτής Υπουργός απάντησαν στον Άγγελο Τόλκα ότι ούτε σχέδιο υπάρχει ούτε κάποια χρηματοδότηση. Ούτε στο ΕΣΠΑ, ούτε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, ούτε στον αναπτυξιακό νόμο. Για όλα αυτά μάλιστα κατέθεσαν και τα σχετικά έγγραφα όπως είχε ζητήσει ο ίδιος ο Βουλευτής.

Ο Άγγελος Τόλκας κατόπιν τούτων δήλωσε : 

«Τα σχεδόν 11 εκατομμύρια που είχαν διαφημιστεί ήταν αναγκαία για το Χιονοδρομικό Κέντρο ώστε να επανέλθει σε λειτουργική ικανότητα. Όχι για να χρηματοδοτήσουν κάποιον ιδιώτη ή έναν επίδοξο «επενδυτή» αλλά για να στηρίξουν και να δώσουν πνοή σε έναν αναπτυξιακό πυλώνα που σήμερα ρημάζει. Η πόλη της Νάουσας βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, απαξιώνονται οι υποδομές και οι φυσικοί της πόροι ενώ η οικονομική στενότητα όλο και εντείνεται. Το Χιονοδρομικό Κέντρο αφορά τον τόπο μας και το μέλλον μας και δεν μπορεί να μείνει τίποτα αναπάντητο. Σήμερα αποδεικνύεται ότι ζούμε ένα μεγάλο φιάσκο. Δεν έχουμε πια τίποτα να περιμένουμε από έναν Υπουργό που πορεύεται με ψέματα. Δεν υπάρχουν ούτε χρήματα ούτε επενδυτικό σχέδιο.

Εδώ τελειώνουν και οι πανηγυρισμοί όσων πίστεψαν στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι Ναουσαίοι πολίτες απαιτούν άλλη πολιτική, με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για την πόλη. Απαιτούν να σταματήσει εδώ η προσβολή της ιστορίας, η υποτίμηση της πόλης και των μεγάλων προβλημάτων της.

Οι κ.κ. Βεσυρόπουλος, Τσαβδαρίδης και Μπαρτζώκας οφείλουν τώρα να πάρουν θέση για όσα συμβαίνουν και να μην καλύπτουν τον Άδωνη Γεωργιάδη στο ψέμα και την κοροϊδία».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής