breaking news Νέο

Παύλος Δερμιτζάκης: «ΒΕΡΟΙΑ και Νίκη Βόλου ανήκουν στο πάνω ράφι της κατηγορίας»

Παύλος Δερμιτζάκης: «ΒΕΡΟΙΑ και Νίκη Βόλου ανήκουν στο πάνω ράφι της κατηγορίας»

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, οι προπονητές των δύο ομάδων, ο Παύλος Δερμιτζάκης της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Αλέκος Βοσνιάδης της Νίκης Βόλου, συμφώνησαν ότι οι δύο ομάδες με την εικόνα που έβγαλαν, δικαίωσαν όλους όσους υποστηρίζουν ότι ανήκουν στο επάνω ράφι της κατηγορίας, διαφώνησαν όμως ως προς το αν ήταν δίκαιο ή όχι το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ συγκεκριμένα υποστήριξε ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων που διαθέτουν πολύ καλό, για τα δεδομένα της κατηγορίας, υλικό και με σωστή φιλοσοφία και πλάνο και σ' αυτό βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου (Πανθεσσαλικό Στάδιο).

Ήρθαμε για να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και να πάρουμε την νίκη, τόνισε ο Καβαλιώτης προπονητής και συνέχισε: «Είχαμε και εμείς τα προβλήματα μας, όπως είχε τα δικά της προβλήματα και η Νίκη, όμως δεν πρόκειται να σταθώ εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου, με τον έναν να προσπαθεί να εντοπίσει τις αδυναμίες του άλλου και να τις εκμεταλλεύεται.

Στην επανάληψη άνοιξαν οι ομάδες και είχαμε περισσότερες φάσεις. Σε κάποιο σημείο δεχθήκαμε πίεση, κάτι που το θεωρώ λογικό, λόγω της ικανότητας του αντιπάλου, που έπαιζε στην έδρα του και τον σχηματισμό του. «Ψαχτήκαμε», όμως κόντρα στη ροή ήρθε το 2-1. Αυτό που κρατάμε είναι η αντίδραση της ομάδας, με την οποία έδειξε ότι δεν συμβιβάζεται με την ήττα. Οχι πως δεν θα χάσουμε, αλλά πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή».

Σε ερώτηση αν θεωρεί το αποτέλεσμα δίκαιο και ποιοί είναι οι στόχοι της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο Παύλος Δερμιτζάκης απάντησε: «Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αν και ο αντίπαλος είχε ίσως μια ευκαιρία παραπάνω. Εμείς κρατάμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό βέβαια δεν θα πει ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Έχουμε αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσουμε. Όσον αφορά τον στόχο είναι η ομάδα  μας να κάνει πορεία ανάλογη της ιστορίας και του ονόματός της και ανάλογα με το που θα βρισκόμαστε τον Ιανουάριο θα κάνουμε και τις κινήσεις μας, για να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη, συμφώνησε ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, με αντιπάλους δύο ομάδες που ανήκουν στο πάνω ράφι της κατηγορίας. «Θεωρώ, πρόσθεσε, ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από αυτό που τελικά πήραμε. Έγινε μια τεράστια προσπάθεια, καθώς αντιμετωπίζαμε προβλήματα με τον κορονοϊό, τραυματισμούς και την απουσία, λόγω εθνικής του Μιράντα. Ετσι αναγκαστήκαμε να παρουσιάσουμε μια διαφορετική ομάδα, με άλλον, από αυτόν που χρησιμοποιούσαμε σχηματισμό και εκεί που θεωρούσαμε ότι είχαμε κλειδώσει το αποτέλεσμα, ήρθε μία φάση, ενώ ετοιμαζόμασταν για αλλαγή, προκειμένου να κερδίσουμε χρόνο και δίνεται το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο αντίπαλος».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής