breaking news Νέο

Να ψοφήσει η...«κατσίκα» της Βέροιας! - Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Να ψοφήσει η...«κατσίκα» της Βέροιας! - Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Είναι σημαντικό το γεγονός να ζεις σε on way πόλη, όπως η Νάουσα. Πολλοί εκ των συμπολιτών μου άλλωστε δεν γνωρίζουν ούτε καν που βρίσκεται το παράρτημα της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ Βορείου Ελλάδας. Έγραψε κάποιος-κάποια μια «πατάτα» στο fb για τους κακούς τους...«Βεροιωτάδες», που μας πήραν τη Σχολή και πόλεμος τα σχόλια! Γιατί δεν ήρθαν στη Σχολή Δοκιμών Αστυφυλάκων, πάλαι ποτέ, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, και πήγαν στη Βέροια. Το Πανόραμα της Βέροιας, όπου υπάρχουν οι εγκαταστάσεις της Σχολής Επιμόρφωσης, που δεν εκπαιδεύει δόκιμους αστυφύλακες, σαν αυτούς που έφυγαν από εδώ και πήγαν Κομοτηνή, αλλά αξιωματικούς και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και στελέχη και πολιτικό προσωπικό ευρωπαϊκών αστυνομιών. Το βρήκαμε λοιπόν το θέμα, τα χώσαμε στον Καλαϊτζίδη και τον Τζιτζικώστα, γιατί δημιουργούν 120 νέους κοιτώνες  για τους επιμορφούμενους αξιωματικούς και δεν έκαναν κάτι για τη Νάουσα. Και καλά το Πανόραμα, τη Βέροια και πρόσωπα και καταστάσεις κάτω από το...Φόρο προφανώς δεν ξέρουν οι « καταγγέλλοντες». Δεν γνωρίζουν ούτε καν ότι το κτίριο που ανήκει στο δήμο Νάουσας, στο δρόμο για Άγιο Νικόλα, έχει παραχωρηθεί εδώ και χρόνια στην Εφορία Αρχαιοτήτων Ημαθίας για τη δημιουργία κέντρου παρουσίασης ψηφιδωτών; Καλά τα λεκτικά γιουρούσια,  που είναι εύπεπτα στον πλεονάζοντα λαϊκισμό που διέπει τούτο το μέρος, αλλά νισάφι πια. Προσωπικά οι δρόμοι μου με τον Καλαϊτζίδη έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα αναλύσω πραγματικά γεγονότα.

Ποσώς με ενδιαφέρουν σίριαλ των 80ς. Είναι κιτς άλλωστε να παίζεις το ρόλο του...καλού, ενάντια στην κακή και άδικη κοινωνία. Καλώς έπραξε ο Αντιπεριφερειάρχης και βοήθησε τη Σχολή της Βέροιας μέσω επιχειρησιακών προγραμμάτων της ΠΚΜ. Ρωτήστε το διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας, πόσα χρήματα έλαβε το Νοσοκομείο για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό από την ΠΚΜ.

Μπαίνει κάνεις εκ των ....«νεοεπαναστατών» στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου. Παρακολουθεί κάνεις τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας; Να δει τι γίνεται βρε αδερφέ και αλλού. Πρόσφατα ο Τζιτζικώστας στο περ.  συμβούλιο ανακοίνωσε ότι η ΠΚΜ έδωσε από το ΕΣΠΑ 80 εκ. ευρώ για τη δημόσια υγεία στην Κεντρική Μακεδονία. Πάνω από 200 εκ. ευρώ δόθηκαν σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ως ενίσχυση. Χωρίς να είναι επιστρεπτέα. Η Νάουσα έπρεπε να διεκδικήσει έργα; Σαφώς. Όμως. δυστυχώς, ασχολείται  με τον κάθε παραταξιακό καιροσκοπισμό και τις παραξενιές για ζητήματα που η Βέροια έλυσε εδώ και δεκαετίες. Οριστικά. Προσωπικά καλώ τον Αντιπεριφερειάρχη να βάλει ένα λεωφορειάκι και να πάει τους «επαναστάτες», να δουν και το Πανόραμα. Ίσως είναι η μόνη ευκαιρία να γνωρίσουν πράγματα και καταστάσεις και έστω εκ των υστέρων να μη φοβούνται τον ίσκιο τους!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής