breaking news Νέο

Β' και Γ' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας

Β' και Γ' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Στην κορυφή Αλεξάνδριεα και Λευκάδια

 

Η Αλεξάνδρεια νίκησε εκτός έδρας την ΑΕ Καβασίλων και σε συνδυασμό με το ρεπό της Δόξας Βρυσακίου έμεινε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 13 βαθμούς σε 5 αγώνες και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Στην δεύτερη θέση πέρασε ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Bαρβάρας με 12 βαθμούς σε έξι όμως αγώνες (δεν έκανε το ρεπό του), ενώ η Δόξα Βρυσακίου κατρακύλησε στην τρίτη θέση με 10 βαθμούς σε 5 παιχνίδια, θα έχει όμως την ευκαιρία την Κυριακή να κερδίσει το γειτονικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕ Καψόχωρας και να ανέβει στην δεύτερη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς ο Αγρ. Αστέρας κάνει το ρεπό του.

Ακολουθούν τα Καβάσιλα και η Καψόχωρα που έχουν από 8 βαθμούς σε 5 παιχνίδια, ο Αρης Παλαιοχωρίου που συνέτριψε στο γήπεδό του με 6-0 την Δόξα Ασωμάτων με 7, η Δόξα Κυψέλης που την περασμένη αγωνιστική πάλεψε και έχασε με γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο 5λεπτο του παιχνιδιού από την Αγία Βαρβάρα (3-2) με 4 βαθμούς σε 6 αγώνες και στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται η Λυκογιάννη που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην Καψόχωρα και τα Ασώματα με 3 και 1 βαθμό αντίστοιχα.

Στον 2ο όμιλο τα Λευκάδια πήραν το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο την Επισκοπή που παρέμειναν στην πρώτη θέση με 14 βαθμούς σε 6 αγώνες. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός Νάουσας που νίκησε 3-0 τον Τρίλοφο έχοντας 12 βαθμούς επίσης σε 6 αγώνες και ακολουθούν η Πατρίδα που την περασμένη αγωνιστική κέρδισε στο γήπεδό της (2-1) τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με 10 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο. Ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στην 4η θέση με 8 βαθμούς επίσης σε 5 αγώνες, όσους και το Ζερβοχώρι που έχει 7 βαθμούς και την περασμένη Κυριακή έκανε το ρεπό του.

Στην 6η και στην 7η θέση βρίσκονται η ΑΕ Ποντίων και ο Εθνικός Ραχιάς που αναδείχθηκαν ισόπαλοι (3-3) στο μεταξύ τους παιχνίδι με 6 και 4 βαθμούς αντίστοιχα σε 5 αγώνες και στις δύο τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Επισκοπή με έναν βαθμό σε 4 παιχνίδια και ο Τρίλοφος που στα 5 πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει βαθμό.

 

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στην Γ' κατηγορία η Βεργίνα κέρδισε εύκολα το ντέρμπι με αντίπαλο την Νέα Νικομήδεια (5-0) και έκανε το «τρία στα τρία», αφήνοντας στην 2η θέση την αντίπαλό της που έμεινε στους 4 βαθμούς, όσους έχουν συγκεντρώσει και ο Αχιλλέας Νάουσας που κέρδισε 0-1 εκτός έδρας τα Ριζώματα και ο Νησαϊκός που πήρε τους τρεις βαθμούς, δίχως αγώνα από τον Ολυμπιακό Λουτρού.

Η Συκιά που έχει έναν βαθμό έκανε το ρεπό της.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής