breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : "Αλλαγή φρουράς" στην κορυφή

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ :

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Νάουσας, αυτή τη φορά στην έδρα της και στο ντέρμπι από τον Αστέρα Τριποτάμου γεγονός που εκμεταλλεύθηκε η Νίκη Αγκαθιάς που νικησε στο γήπεδό της 8-0 την Κουλούρα για να περάσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Γενικά η 8η αγωνιστική δεν έκρυβε εκπλήξεις με τα φαβορί, αλλά εύκολα και άλλα δυσκολότερα να παίρνουν την νίκη, ενω όπως ήδη αναφέραμε στο ντέρμπι της αγωνιστκής μεταξύ της Ναουσας και του Αστέρα Τριποτάμου επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι.

"Αστραψε και βρόντηξε" σε ένα ακόμη παιχνίδι η Νικη Αγκαθιάς φιλοδωρόντας με οκτώ τέρματα τον ΠΑΟ Κουλούρας.

Οπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η Αγκαθιά ήταν καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού και "καθάρισε" το αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο καθώς στο 32' προηγείτο ήδη με 5-0.

Στο 1' συγκεκριμένα ο Κιοσέογλου άνοιξε το σκορ και στο 19' ο Γιαννουλάκης έκανε το 2-0, στο 24' ο Κίτσας το 3-0, στο 27' ο Αλμύρας το 4-0 και στο 32' ο Βορότσης το 5-0.

Στην επανάληψη η Αγκαθιά πέτυχε άλλα τρία τέρματα με τους Θεοδώρου (62'), Κίτσα (67') και Αντωνιάδη (85' διαμορφώνοντας το τελικό 8-0).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Παζαρτζικλής - Μητρόπουλος).

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ύστερα από τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα της Νάουσας αυτή τη φορά από τον Αστέρα Τριποτάμου.

Ο Τριπόταμος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε με τον Μετάϊ, ύστερα από πάσα του Γιόνδη.

Η Νάουσα προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο σωστά οργανωμένος Αστέρας Τριποτάμου δεν την επέτρεψε να δημιουργήσει τις κλασικές ευκαιρίες.

Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του κου Παπαργυρίου (Αργυρίου - Βαλκάνος) βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια πολύ σπουδαία νικη και την Νίκη Αγκαθιάς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία του ο Φίλιππος Μελίκης πέρασε αέρας και μέσα από το Ροδοχώρι κερδίζοντας τον τοπικό ΓΑΣ με 0-4. Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας της Μελίκης ο Μάριος Αργυρόπουλος που πέτυχε τα δυο πρώτα τέρματα του Φιλίππου στο 13' και στο 17' ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη.

Το σκορ έκλεισε με δυο ακόμη γκολ του Κίτσα στο 27' και στο 83'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Μπέκας - Γκαλαϊτσης).

Επιστροφή τις επιτυχίες για τον ΓΑΣ Κοπανού, που νίκησε εκτος έδρας τον Αχθρο Αρούρη με 0-2.

Ο Κοπανός προηγήθηκε στο σκορ στο 38' με τον Κωστογλίδη και ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ιντο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Σαμαράς - Χριστοδούλου Κ.).

Με νίκη της γηπεδούχου ομάδας έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και του Μακροχωριου.

Το 4-0 πάντως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού και η νίκη της Αγίας Μαρίνας δεν ήταν τόσο εύκολη, όσο δείχνει το σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 με την γηπεδούχοι να σκοράρει με το καλημέρα στην επανάληψη με τον Μουστάκα (49'). Το Μακροχώρι προσπάθησε να αντιδράσει όμως πολύ γρήγορα δέχθηκε και ένα δεύτερο τέρμα από τον Σαμιώτη (56').

Τα δυο τελευταία τέρματα της νικήτριας σημειώθηκαν στο 88' και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων απο τους Δημητρούση και Σαμιώτη αντίστοιχα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γαβράς - Χαλατζιούκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής