breaking news Νέο

Ναι στη μακροχρόνια μίσθωση των 3-5 Πηγαδιών από το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, μετά από τρία χρόνια διαβουλεύσεων!

Ναι στη μακροχρόνια μίσθωση των 3-5 Πηγαδιών από το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, μετά από τρία χρόνια διαβουλεύσεων!

Μετά από τέσσερις ώρες και ένα τέταρτο ατέρμονων συζητήσεων και λεκτικών αντιπαραθέσεων και αφού διαμορφώθηκαν τρεις προτάσεις (μία του δημάρχου υπέρ της μακροχρόνιας μίσθωσης των 3- Πηγαδιών, μία του κ. Κουτσογιάννη υπέρ της πενταετούς μίσθωσης και μία της ΛΑ.Σ για τη λειτουργία του χιονοδρομικού από το δήμο με κρατική ενίσχυση), με αρκετούς συμβούλους να ψηφίζουν...υπέρ δύο προτάσεων, είχαμε το παράδοξο καμιά εκ των προτάσεων να λάβει την απαιτούμενη πλειοψηφία και όλη η συζήτηση να επιστρέψει στην αρχή της συνεδρίασης! Υπέρ της πρότασης του δημάρχου ψήφισαν 15 σύμβουλοι και κατά 18. Υπέρ της πρότασης Κουτσογιάννη ψήφισαν 11 σύμβουλοι, 22 καταψήφισαν και 1 λευκό. Υπέρ της πρότασης της ΛΑ.Σ ψήφισαν 7, 24 όχι και δύο λευκά. Μετά το πέρας της συζήτησης και αφού ο πρόεδρος αποδέχτηκε τη θέση του δημάρχου για λάθος διαδικασία, επαναλήφθηκε η ψηφοφορία.
Στη νέα ψηφοφορία που ακολούθησε, η πρόταση της δημοτικής αρχής έλαβε 15 θετικές ψήφους, η πρόταση του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ 11, η πρόταση της ΛΑΣ 5 και δύο λευκά από την κ. Ιωσηφίδου και την κα. Δούμου. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος Γιάννης Γιαννούλης, η πρόταση του δημάρχου πέρασε με σχετική πλειοψηφία.

Έτσι, μετά από 3 χρόνια...διαβουλεύσεων, επιτέλους θα πραγματοποιηθεί το αυτονόητο, με το δήμαρχο να επισημαίνει ότι υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, που θα λάβουν μέρος στον πλειοδοτικό διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί μετά τη διακήρυξη, τους όρους της οποίας θα εγκρίνει η οικονομική επιτροπή.

 

Θόδωρος Ελευθεριάδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής