breaking news Νέο

Kαι όμως παραμένει στη θέση του!!

Kαι όμως παραμένει στη θέση του!!

Με την τρίτη αγωνιστική, που περιλαμβάνει οκτώ πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και την ΒΕΡΟΙΑ να δίνει τρία πολύ σημαντικά για την πορεία της παιχνίδια μέσα σε οκτώ ημέρες, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου, το πρωτάθλημα της SL2.

Συγκεκριμένα μεθαύριο Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας η ΒΕΡΟΙΑ θα βρει απέναντί της έναν παλιό γνώριμο, τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Μακεδονικού, στη Νέα Ευκαρπία, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Β' και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου δίνει ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα της, στο Δημοτικό Στάδιο, με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Το πρωτάθλημα λοιπόν της SL2 επιτέλους ξεκίνησε, έστω και με καθυστέρηση τριών μηνών και αλλεπάλληλες αναβολές, με τις ομάδες να διεκδικούν αυτό που δικαιούνται, με βάση την επένδυση και την ευστοχία τoυς, στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Όχι όμως όλες. Υπάρχουν δύο, που ξεκινούν από μειονεκτική θέση. Αναφερόμαστε στη Ζάκυνο και στην Καβάλα, τις οποίες η Επιτροπή που διορίζει ο υφυπουργός Αθλητισμού η ΕΕΑ και συνεπώς έχει και την ευθύνη των πράξεων της, στερεί το δικαίωμα από τον χρηματοδότη τους, να διαμορφώσει όπως αυτός θα ήθελε το ρόστερ τους. Δύο ομάδες που δικαιώθηκαν και πήραν το «πράσινο φως», ύστερα από αλλεπάλληλες δικαστικές μάχες, μία ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και αφού είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

Ακολούθησε μια δεύτερη προσφυγή στη δικαιοσύνη για να αποκτήσουν το δικαίωμα να μετατρέψουν σε επαγγελματίες τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές τους και να έχουν αυτοί το δικαίωμα να αγωνιστούν σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, όπως είναι η SL2.

Ποιούς ερασιτέχνες όμως; Η Ζάκυνθος ως ερασιτεχνικό σωματείο (πέρσι αγωνίζονταν στην Γ' Εθνική), είχε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές στην δύναμή της, τους έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο και έστω και με αυτό τον τρόπο με παίκτες, στην ουσία ερασιτέχνες, παίζει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Η Καβάλα όμως, που προέρχεται από επαγγελματική κατηγορία και δεν είχε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ενώ οι επαγγελματίες της περσινής περιόδου, από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκονταν στον αέρα αποχώρησαν, που θα έβρισκε ποδοσφαιριστές να παίξει, αφού η μόνη πηγή από την οποία θα μπορούσε να γεμίσει το ρόστερ της ήταν οι πρωτοεγγραφόμενοι;

Με αυτά και με αυτά κατέληξε στην εξής πρωτοφανή για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα λύση!! «Πήρε 16 εν ενεργεία αθλητές του Μπάσκετ και του Kick Boxing, τους έβγαλε ερασιτεχνικό δελτίο ποδοσφαιριστή και παράλληλα επαγγελματικό συμβόλαιο, με τους οποίους θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της SL2 μέχρι τον Ιανουάριο, που θα ξεκινήσει η μεταγραφική χειμερινή περίοδος, για να μπορεί να αποκτήσει κανονικούς ποδοσφαιριστές!!

Ναι, σωστά διαβάσατε!! Η Καβάλα μέχρι τον Ιανουάριο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της SL2 με μπασκετομπολίστες και μποξέρ!!

Κατά τα άλλα ο Λευτέρης Αυγενάκης μένει ακλόνητος στη  θέση του υφυπουργού Αθλητισμού!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής