breaking news Νέο

Aπ. Βεσυρόπουλος : «Η κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε τους φόρους, σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που τους τριπλασίαζε»

Aπ. Βεσυρόπουλος : «Η κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε τους φόρους, σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που τους τριπλασίαζε»

«Ο ελληνικός λαός ξέρει πότε είδε μειώσεις φόρων, πότε πήρε εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος με μειωμένους συντελεστές φορολόγησης, πότε πραγματικά πλήρωσε μειωμένους φόρους», ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτο και αντικρούοντας τον ισχυρισμό του ότι επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έγιναν σημαντικές μειώσεις σε φορολογικούς συντελεστές, ο υφυπουργός είπε ότι «τα τεσσεράμισι χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν μειώθηκε κανένας φόρος» και αυτά που νομοθετήθηκαν «ήταν κάτω από την πίεση του κόσμου μετά τις ευρωεκλογές και τη νέα ήττα που θα ερχόταν στις εκλογές του 2019 και δεν εφαρμόστηκε τίποτα!».

Εσείς, πρόσθεσε, το μόνο που κάνατε ήταν να υπερτριπλασιάσετε τους φορολογικούς συντελεστές του συμπληρωματικού φόρου, να μειώσετε το αφορολόγητο όριο από τις 300.000 ευρώ στις 250.000 ευρώ και να αυξήσετε τους συντελεστές φορολόγησης της εισφοράς αλληλεγγύης.

Ο υφυπουργός τόνισε πως «η κυβέρνηση που μείωσε τους φόρους ήταν η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας μετά από πάρα πολλά χρόνια».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής