breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δύσκολος ο χειμώνας που έρχεται, αδέρφια. Το πιο ακριβό ρεύμα της Ευρώπης έχει η χώρα μας, που είναι λέει, άκουσον, άκουσον, χρηματιστηριακό είδος.

Γιατί ρε Κυριάκο να το πληρώνουμε πιο ακριβά και από την Αγγλία;

Πενήντα ευρώπουλα τη μεγαβατώρα πιο ακριβό και από αυτό της φράου Μέρκελ.

Πώς θα ανάψουμε τα φώτα, ρε Κυριάκο μας; Να το παίξουμε το κοριτσάκι με τα σπίρτα, να τα ανάβουμε ένα, ένα και στο τέλος να δώσουμε μία, να το μπουρλοτιάσουμε και να το παίξουμε Νίκος Κούρκουλος, όταν έκαψε το γραμμόφωνο και κάτι παλιοέπιπλα, συνοδεία του μεγάλου άσματος από το Στράτο, «βρέχει φωτιά στη στράτα μου;»

Καλή η πράσινη ανάπτυξη, αλλά δεν μπορεί εμείς να τσουρουφλιζόμαστε και να την περνάνε φίνα και στο τζαμπέ, οι Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι.

Να ανάβουμε γκαζόλαμπα το βράδυ και να επιτάξουμε τις φλοκάτες, να την πέσουμε στρωματσάδα όλοι στο σαλόνι, για να μην κάψουμε το πορτοφόλι μας από τις αυξήσεις.

Όχι Κυριάκο μας. Βάλε να δουλέψουν στο φουλ οι λιγνιτικές μονάδες και πες στους γκαουλάιτερς της Γερμανίας, νάιν.

Εντό ντουλέψεν κάρβουναιν, πολύ καρβουνάιν, μην ψοφήσει κοσμάκης.

Δεν τη βγάζουμε σου λέω, Κυριάκο, το χειμώνα ετούτο. Να με την καπελάρα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, να με τις αυξήσεις σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά και τις υπηρεσίες και εμείς δεν θα τη βγάλουμε καθαρή, αλλά και εσύ νύχτα θα φύγεις.

Συνοδεία του τιτανοτεράστιου Σταμάτη Γονίδη, «να φύγεις τώρα που κοιμάται η γειτονιά, να φύγεις τώρα που τα φώτα είναι κλεισμένα».

Αν και στο Μαξίμου δύσκολο το κόβω να μην έχεις τα φώτα στο φουλ. Και να τα καλοριφέρια στους 25 βαθμούς, να μην κρυώσει ο Πίνατ και να τις κουζίνες να μαγειρεύουν χοχλιούς μπουμπουριστούς και ντολμαδάκια της κυρά Μαρίκας και να τα ψυγεία στο μείον, για να συντηρηθούν τα στέικς που πήρες στην τελευταία σου επίσκεψη στο Αμέρικα.

Είμαστε όμως και εμείς εδώ. Και όπως ξέρεις, νηστικό και παγωμένο αρκούδι δεν χορεύει. Άλλα πράγματα όμως μπορεί να κάνει, Κυριάκοοοοοοο μου.


κοριτσάκι με τα σπίρτα
Κούρκουλος
Μητσοτάκης
Γονίδης
Πίνατ
γκαντέμης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής