breaking news Νέο

Αλλαγή σκυτάλης στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νάουσας, παρουσία του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας Σταύρου Γιανναβαρτζή

Αλλαγή σκυτάλης στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νάουσας, παρουσία του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας Σταύρου Γιανναβαρτζή

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετάβασης από τον απερχόμενο πρόεδρο κ Σταύρο Ζάχο στο νέο πρόεδρο κ. Βαγγέλη Αδαμίδη, μέσα σε ένα κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας για την πορεία της οργάνωσης.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας ευχαρίστησε εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής και της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. τον κ. Ζάχο για τα όσα πρόσφερε το διάστημα της προεδρίας του, ενώ αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της περιοχής όσο και τις ειδικές συνθήκες των τελευταίων χρόνων λόγο πανδημίας, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για τη συνέχεια της προσφορά του στην παράταξη.

Ο νέος πρόεδρος κ. Αδαμίδης ευχαρίστησε με τη σειρά του και αυτός τον απερχόμενο πρόεδρο και ζήτησε να βρίσκεται δίπλα σε αυτόν και τη νέα διοίκηση για το καλό του τόπου και της Νέας Δημοκρατίας, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία του στο κοινό σκοπό.

Ο κ. Σταύρος Ζάχος, αφού αναφέρθηκε στα όσα επιτεύχθηκαν στο διάστημα παρουσίας του στο τιμόνι της ΔΗΜ.Τ.Ο.,  τα  προβλήματα και τις δύσκολες συνθήκες της τελευταίας περιόδου, διαβεβαίωσε πως θα σταθεί δίπλα στη νέα διοίκηση, στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη για το καλό του τόπου και των συνδημοτών του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής