breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Εκαναν σεφτέ τα Τρίκαλα

Γ' Εθνική : Εκαναν σεφτέ τα Τρίκαλα

Την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, κερδίζοντας 2-0 στην έδρα του τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι ήταν ένας διαρκής μονόλογος για την ομάδα της Ημαθίας, η οποία πάντως δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε με κορυφαία την απευθείας εκτέλεσεη φάουλ του Κιρκιλιανίδη με την μπάλα να βρίσκει την αριστερή συμβολή των δοκών.

Η ομάδα των Τρικάλων συνέχισε να αναζητά το γκολ και στην επανάληψη, όμως δυσκολεύονταν να βρει και πάλι δίχτυα. Στο 70' οι Θεσσαλονικείς έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα ο Νικολίτσας και δύο λεπτά αργότερα, στο 72' ο Τσιρίδης με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κιρκιλιανίδη έκανε το 1-0.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Μουρατίδη που απέφυγε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων για να πλασσάρει στην κενή εστία.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Διακουμάκος (Καλορογιάννη- Τσικλιπάρη).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Κέλο (62' Γεωργίου), Πέικος, Τσιρίδης, Περτσιούνης (87' Τσιούχας), Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης , Λίτσι (79' Μουρατίδης).

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Αθανασίου, Τσαλιάς, Παπαϊωάννου (85' Αναστασιάδης), Παπαδημητρίου (46' Λίτσιος), Κοντέων, Νικολίτσας, Βασάρας (62' Μποζίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής