breaking news Νέο

Παύλος Δερμιτζάκης : «Εχουμε συγκεκριμένη φιλοσοφία»

Παύλος Δερμιτζάκης : «Εχουμε συγκεκριμένη φιλοσοφία»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης και ο Γιώργος Βαζάκας, δύο προπονητές με πολλές εμπειρίες και επιτυχίες στους πάγκους επαγγελματικών ομάδων, συμφώνησαν στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ότι η ΒΕΡΟΙΑ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και η νίκη της ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

«Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν σήμερα», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ και συνέχισε. «Στο πρώτο μέρος η κατοχή της μπάλας από τις δύο ομάδες ήταν μοιρασμένη. Απλά εμείς, σαν γηπεδούχοι, πατούσαμε περισσότερο χρόνο στο επιθετικό τρίτο και βγαίναμε με περισσότερες αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Κάναμε καλύτερες ευκαιρίες και πετύχαμε ένα όμορφο γκολ, τόσο από πλευράς εκτέλεσης, όσο και δημιουργίας.

Στο δεύτερο μπήκαμε με στόχο να πετύχουμε ένα γρήγορο δεύτερο τέρμα που θα μας έφερνε πιο κοντά στη νίκη. Σ' αυτό βοήθησε με το παιχνίδι του και ο αντίπαλος που με τη σειρά του έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης. Από τη στιγμή που κάναμε το 3-0, στο 55', από δύο στατικές φάσεις,  ήταν λογικό να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα, αφού την Τετάρτη μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν ποιο φρέσκοι.

Είμαστε μια ομάδα με συγκεκριμένη φιλοσοφία. Θέλουμε κάποια στιγμή το ρόστερ μας κατά ένα μεγάλο ποσοστό να αποτελείται από παιδιά του Νομού ή όμορων Νομών, αφού θεωρώ πως μόνο έτσι μπορεί να έχει μέλλον μια επαρχιακή ομάδα.

Ο Ισαακίδης που μπήκε αλλαγή, προέρχεται από την ΒΕΡΟΙΑ και στις προπονήσεις δείχνει ότι πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του και εγώ έμαθα να βοηθάω αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Από τη δική του πλευρά ο Γιώργος Βαζάκας υποστήριξε ότι μια ήττα ανεξάρτητα, αν είναι με 1-0 ή με 3-0 είναι πάντα οδυνηρή.

Εμείς φτιάχνουμε φέτος ομάδα και στόχος μας, είπε, είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Σήμερα για εμάς τίποτα δεν πήγε καλά, από την άλλη οφείλω να παραδεχθώ ότι πέσαμε πάνω και σε μια πολύ καλή ΒΕΡΟΙΑ!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής