breaking news Νέο

Νεοδημοκράτες κατά...περίπτωση; - Γράφει ο Θόδωρος Ελευθεριάδης

Νεοδημοκράτες κατά...περίπτωση; - Γράφει ο Θόδωρος Ελευθεριάδης

Γνωστή η στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «πράσινη» ανάπτυξη και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ο πρωθυπουργός συνεχίζει το σχέδιο για μηδενικούς ρύπους άνθρακα στη χώρα μας, μέχρι το 2050, με μεσοδιάστημα το 2030. Το να συμμετέχουν στελέχη του κόμματός του σε εκδηλώσεις ενάντια στη δημιουργία ενός αιολικού πάρκου, που έχει λάβει και απόφαση του ΣτΕ για τους εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους κατασκευής του, πως μπορεί να αξιολογηθεί;  Τη στιγμή μάλιστα που δεν θα υπάρξει καμία διάνοιξη δρόμου στην πλευρά του Βερμίου προς τη Νάουσα, ενώ ελάχιστες θα είναι οι ανεμογεννήτριες, που θα φαίνονται από την πλευρά της πόλης. Και φυσικά τη στιγμή που θα δημιουργηθούν  εκατοντάδες θέσεις εργασίας την κατασκευαστική περίοδο.  Αντίθετοι λοιπόν, επειδή υπήρξε θετικός ο....Καρανικόλας;

Αντίθετοι στη μακροχρόνια μίσθωση των 3-5 Πηγαδιών και πανηγυρίζοντες, επειδή δεν έχει εγγραφεί σε πρόγραμμα η επένδυση των 10, 7 εκατομμυρίων ευρώ, που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επειδή έτσι δυσφημίζεται ο Καρανικόλας; Τι κι αν ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται, ακόμη και με προσωπική του εργασία, οι μελέτες αποτυπώσεις των δράσεων, που θα χρηματοδοτήσει η Κυβέρνηση μέσω εθνικών πόρων ή του ΕΣΠΑ. Νεοδημοκράτες κατά...περίπτωση, λοιπόν. Δεν λέει. Καιρός η ΝΟΔΕ και ο νέος της πρόεδρος να ανοίξουν ένα διάλογο για το πώς θα βοηθήσουν την κυβέρνηση και το πρόγραμμά τους. Συνολικά και όχι κατά...περίπτωση. Αν κάποιοι (η αναφορά μου σε κομματικά στελέχη μόνο) θεωρούν ότι ένα έργο είναι καλό, μόνο όταν είναι «δικό» τους, ας κοιτάξουν κατά Βέροια μεριά, να δούνε πώς συνεργασίες δυνάμεων έχουν λύσει εδώ και χρόνια τέτοιες...περιπτώσεις!

Υ.Γ Τούτο το άρθρο θα το έγραφα αν δήμαρχος εκλεγόταν το 2019 ο κ. Κουτσογιάννης και κομματικά στελέχη του κ. Καρανικόλα ψήφιζαν και αυτά...κατά περίπτωση!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής