breaking news Νέο

Τι έγινε στη χθεσινή εμβόλιμη αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Τι έγινε στη χθεσινή εμβόλιμη αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Η Νίκη Αγκαθιάς όπως αναμένονταν νίκησε με 6-0 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου (το γήπεδο της Επισκοπης είναι τιμωρημένο με δυο αγωνιστικές) τον Κεραυνό Επισκοπής και σε συνδιασμό με την αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ - Ν. Νικομήδειας έμεινε μόνη δίχως συγκάτοικο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα.

Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ΑΕ Χαρίεσσας αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως γκολ όπως ισόπαλο (2-2) έληξε και το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του ΓΑΣ Κοπανού και του Αχιλλέα Νάουσας (τα γκολ για λογαριασμό της ομάδας του Αχιλλέα πέτυχαν ο Παρθενόπουλος στο 1’ και στο 70’ ενω για την ομάδα του Κοπανού σκόραραν ο Οικονόμου Χρ. 28’ και Μποζίνης Π. 36’).

Ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας με σκορερ τον Συμεωνίδη στο 7’, τον Κούβαρο στο 24’, τον Φράγγη με πέναλτι στο 28’ και τον Κελεσίδη στο 72’ νίκησε 4-1 την Ποντιακή Νεολαία Αράχου για την οποία σκόραρε στο 64’ ο Χατζηβασιλειάδης.

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Κούκλης στο 76’ ο Αρης Παλαιοχωρίου έκαμψε την αντίσταση του Ατρόμητου Διαβατού και παρέμεινε σε τροχιά πλεϊ οφ.

Τέλος το Μακροχώρι πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επι του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με 1-2 και σκαρφάλωσε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα του Μακροχωρίου με γκολ του αρχηγού της του Γιώργου Τσακαλίδη στο 20’ με τον Αγιο Γεώργιο να ισοφαρίζει στο 47’ με τον Σαρκατζή για να έρθει ο Πίκος στο 87’ και να δώσει την νίκη στην ομάδα του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής