breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Μια χαρά την έχει βρει ο Μητσοτάκης με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ-ΜΠΥΡΑΛ, αδέρφια μου σοσιαλιστές του τρίτου δρόμου (προσοχή, όχι του τρίτου φύλου, αυτοί πήγαν στους ΛΟΑΤΚΙ!).

Στα κάγκελα ο...ακατανόμαστος, ο Λοβέρδος και ο Ανδρουλάκης και η Νουδου μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ κατά 11,7%.

Αν μάλιστα συνεχίσει ο Παυλάρας ο Πολάκαρος να λέει μ@λ@κίες ότι είχε ...προφητεύσει ένα χρόνο πριν, ότι δεν καλύπτει τη μετάλλαξη το εμβόλιο, είναι βέβαιο ότι ο Κούλης ψώνισε από κούπες.

Δεν πάει να πληρώνουμε το ηλεκτρικό όσο το σίβας στα μπουζούκια, μαζί με εκατό πανέρια λουλούδια και τριάντα δεμάτια πιάτα…

Τσακ, θα βγαίνει ο Πολάκης ή ο Γιωργάκης και να οι χαρές για τον Κούλη, τον Άδωνι-Αθανάσιο, τον Πλεύρη, το Βορίδη και τα άλλα παιδιά του «μεσαίου» χώρου, που ευλόγησε ο πρωθυπουργός, όπως βάπτισαν οι φραγκισκανοί μοναχοί τον καπουτσίνο, διπλό αμερικάνο χωρίς ζάχαρη.

Πήραν φωτιά οι τιμές στο ψωμί, το κρέας, στα...φαγιά;

Εκεί που θα ετοιμάζεσαι να κόψεις το δεξί σου το χέρι, γιατί ψήφισες ΝΟΥ ΔΟΥ το 2019, θα λέει τα παλαβά του ο Πολάκης, θα προτείνει ο Γιωργάκης εν έτει 2021 την αποποινικοποίηση της φούντας, όπως γινόταν στο Βιετνάμ από τους Γιάνκηδες και τους έπαιρναν σβάρνα οι Βιετκόνγκ, βρίσκοντάς τους μες τη μαστούρα.

Διότι άντε να βάλουμε όλοι μας γλάστρα, κύριε Γιώργο μας. Πρέπει να περιμένουμε φθινόπωρο για τη βιολογική καλλιέργεια της κάνναβης. Διότι είσαι και οικολόγος. Πώς θα γίνει; Να φυτέψουμε χειμωνιάτικα φούντα;

Και πώς θα ζεσταθεί; Με τεχνητό φως και σόμπες; Α, όλα κι όλα, πρέπει να μειώσουμε το αποτύπωμα του άνθρακα στη χώρα μας.

Οπότε κάθε πράμα στον καιρό του και η φούντα τον Οκτώβρη. Καρδαμωμένη και χωρίς λιπάσματα.

Με αυτά και με τα άλλα, χθες υποδεχθήκαμε το Γιώργο στη Βέροια. Δεν λέει, καλό παιδί είναι.

Το ζήτημα όμως πρόεδρε δεν είναι αν υπάρχουν λεφτά, αλλά μυαλό;


Πολάκης
Πλεύρης-Βορίδης-Γεωργιάδης
κάνναβη
γλάστρες
Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής