breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Αγκαθιά - Νάουσα 1-1: Φωνάζουν και οι δύο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Αγκαθιά - Νάουσα 1-1: Φωνάζουν και οι δύο

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Νικης Αγκαθιάς και της Νάουσας που έληξε ισόπαλο (1-1) δίνοντας έτσι το δικαίωμα στον Αστέρα Τριποτάμου που είχε εύκολο απόγευμα με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (4-0) να πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την Αγκαθιά με 21 βαθμούς αφήνοντας στην 3η θέση τη Νάουσα με δύο βαθμούς λιγότερους.

Στο Μακροχώρι σταμάτησε η νικηφόρα πορεία του Φιλίππου Μελίκης με την γηπεδούχο ομαδα να κερδίζει δίκαια και καθαρά με 2-1, ενω η Αγία Μαρίνα σε ένα ακομη παιχνίδι και απέναντι σε έναν αντίπαλο που αρχκά δεν την τρόμαζε, τον Αχθο Αρούρη χρειάστηκε το τελευταίο 20λεπτο για να πάρει τη νίκη.

Στο γήπεδο της Κουλούρας και ύστερα από ένα παιχνίδι ανατροπών και συγκινήσεων ο τοπικός ΠΑΟΚ και ο φιλοξενούμενος ΓΑΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3.

Στο γήπεδο της Αγκαθιάς και στο ντέρμπι της αγωνιστικής η γηπεδούχος ομάδα ήταν πιο επικίνδυνη όμως η Νάουσα ήταν αυτή που έχασε την μεγάλη ευκαιρία όταν στο 21' κέρδισε πέναλτι την εκτέλεση του ανέλαβε ο Ντέλλας όμως ο νεαρός Κωστογλίδης είχε όχι.

Στο 57' η Νάουσα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ηλιάδη ύστερα από ωραία ενέργεια του Ντέλλα.

Η γηπεδούχος ομάδα όπως ήταν φυσικό πίεσε ακόμη περισσότερο ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης όμως το 0-1 παρέμενε. Στο 84' η Νάουσα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κελεσίδη και στο 92' με εννέα αφου αποβλήθηκε και ο Ηλιάδης.

Στο 98' έγινε η φάση που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και προκάλεσε τις εντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων. Μετά από γέμισμα στην περιοχή της Νάουσας ο Κίτσας διεκδικώντας την μπάλα συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της Νάουσας Ζάχο, με τον διαιτητή να δίνει επιθετικό φάουλ και τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι.

Με την παρέμβαση του επόπτη κ. Παπαδάκη ο διαιτητής άλλαξε απόφαση και έστησε την μπάλα στα 11 βήματα με τους Ναουσαίους τώρα να διαμαρτύρονται έντονα δίχως όμως αποτέλεσμα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κίτσας γράφοντας το 1-1, για να ακολουθήσουν ανακοινώσει διαμαρτυρίας και από τις δυο πλευρές.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Παπαδάκης - Κωστούλας).

Αναμενόμενη εύκολη νίκη με 4-0, πήρε ο Αστέρας Τριποτάμου με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και έπιασε στην κορυφή την Αγκαθιά.

Η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 22' συγκεκριμενα ο Γόνδης με κεφαλιά ύστερα από κορνερ του Νάση άνοιξε το σκορ και στο 40' ο Μπέσσας επίσης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κορνερ του Προβατίδη έγραψε το 3-0 και στο 87' με κοντιννό πλασέ ο Μεταϊ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Ζουρνατζίδης - Μητρόπουλος).

Υστερα από ένα ισόπαλο πρώτο ημίχρονο και αφού οι φιλοξενούμενοι του Αχθου Αρούρη στις αρχές της επανάληψης (50') πήραν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Κακαβέλα, η Αγία Μαρίνα ανέβασε ρυθμούς ισοφάρισε στο 53' με τον Μουστάκα και με δυο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο (70' και 87') επίσης του Μουστάκα και του Λέκα πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς και θρονιάστηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Γκόγκας - Γκόγκος).

Στοπ στη νικηφόρα πορεία της Μελικης έβαλε το Μακροχώρι κερδίζοντας την στο γήπεδο του δίκαια με 2-1.

Η γηπεδούχος ομάδα που ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού προηγήθηκε στο σκορ στο 24' με απευθείας εκτέλεση φαουλ απο πολύ πλάγια θέση του Φωτόπουλου και ο ίδιος παίκτης ύστερα από εξαιρετική ασιστ του Αθανασιάδη έκανε το 2-0.

Η Μελίκη μείωσε στο 65' με κεφαλιά του Ηλιάδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Μπογιατζόγλου - Σαμαράς) που απέβαλε τους Βενιόπουλο (74') και Ηλιάδη (90').

Δίχως νικητή έληξε το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟ Κουλούρας και του ΓΑΣ Κοπανού (3-3). Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 23' με κεφαλιά του Κωστογλίδη με την Κουλούρα να φθάνει στην ισοφάριση στο 46' με τον Κουτσούκη και στο 48' να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με γκολ από απευθείας εκτέλεση κορνερ του Καλφούζου.

Στο 69' ηταν η σειρά του Κοπανού να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Ορμανίδη Σ. και στο 76' με γκολ του Λύτη έκανε το 2-3.

Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 86' με αυτογκολ του Μποζίνη Π.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Αργυρίου - Μπέκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής