breaking news Νέο

B' Kατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αλεξάνδρεια και Λευκάδια στην κορυφή

B' Kατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αλεξάνδρεια και Λευκάδια στην κορυφή

Με τους επικεφαλείς του βαθμολογικού πίνακα των δύο ομίλων την  Αλεξάνδρειας και τα Λευκάδια να καταγράφουν μία ακόμη νίκη και να προσθέτουν τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους συνεχίστηκε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας.

Η Αλεξάνδρεια συγκεκριμένα πήρε το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Αρη Παλαιοχωρίου με 2-0 (σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Πιπιλιάρης) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (0-0) της Δόξας Βρυσακίου με την γειτονική Καψόχωρα αύξησε την διαφορά που την χωρίζει από την 2η θέση, στην οποία πλέον βρίσκεται η Αγία Βαρβάρα, που την περασμένη Κυριακή έκανε το ρεπό της στους 4 βαθμούς.

Σημαντική νίκη στο γήπεδό της εκτός από την Λυκογιάννη πήρε και η Κυψέλη με αντίπαλο τα Ασώματα (3-1) και βελτίωσε την βαθμολογική της θέση.

Στον 2ο όμιλο τα Λευκάδια συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία τους πέρασαν εύκολα και από τον Τρίλοφο, κερδίζοντας τον τοπικό Ερμή με 1-6 και αύξησαν την διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό Νάουσας που έκανε το ρεπό του, αλλά και από την 3η Πατρίδα που ηττήθηκε στο Ζερβοχώρι από τον Ατλα (1-0) στους 5 και στους 7 βαθμούς αντίστοιχα.

Ο αγώνας του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με την ΑΕ Ποντίων δεν ανέδειξε νικητή (0-0) με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να χάσουν σημαντικό έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Κεραυνός Επισκοπής έκανε περίπατο στο γήπεδο της Ραχιάς κερδίζοντας με 1-6 τον γηπεδούχο Εθνικό.

Στην Γ' κατηγορία η Βεργίνα συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία της επιβλήθηκε και του Νησαϊκού εκτός έδρας με 2-1 και έκανε τα τέσσερα στα τέσσερα. Τους βαθμούς της νίκης όμως πήρε και η Ν. Νικομήδεια κερδίζοντας στο γήπεδό της 1-0 τα Ριζώματα, όπως και η Συκιά, αυτή δίχως να χρειαστεί να ιδρώσει με αντίπαλο το Λουτρό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής