breaking news Νέο

Super League 2 : Νίκη για να μείνει στην κορυφή

Super League 2 : Νίκη για να μείνει στην κορυφή

Πρώτη εμβόλιμη του πρωταθλήματος της SL2, με την ΒΕΡΟΙΑ, ύστερα από την πολύ καλή της απόδοση την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, να δίνει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β'.

Το παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού, το οποίο ο ΠΑΟΚ Β' χρησιμοποιεί για έδρα, θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα, με την ΒΕΡΟΙΑ να χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης, αν θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας, αφού στο ποδόσφαιρο, όπως λένε οι ειδικοί, ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, πόσο μάλλον όταν έχει την πολύ καλή απόδοση, που είχε την περασμένη Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όσον αφορά τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια με αρκετούς ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να δώσουν βοήθειες στην ομάδα, όπως ο Ορφανίδης, ο Μυστακίδης, να μην έχουν συνέλθει εκατό τοις εκατό, από τον τραυματισμό που τους ταλαιπώρησε την περίοδο της προετοιμασίας.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ Β', αποτελείται από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Αποστολόπουλο, που έχει φορέσει και την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ και τον Βεροιώτη Φασίδη στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στα πλαίσια του πρωταθλήματος, μετράει δύο ισοπαλίες (1-1 εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό και 0-0 στο Καυτατζόγλειο με τον Ηρακλή) και μία ήττα εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό Β'.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Καλατζής από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, με βοηθούς τον Δέλλιο από την Πέλλα και τον Καμπερίδη από την Καβάλα.

Οι σημερινοί αγώνες

ΠΑΟΚ Β. - ΒΕΡΟΙΑ

Καβάλα – Ξάνθη

Λάρισα – Πανσερραϊκός

Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Π.

Αριδαία – Πιερικός

Τρίκαλα – Ηρακλής

Απόλλων Λ. - Ολυμπιακός Β'

Νίκη Βόλου – Καρδίτσα (αύριο Πέμπτη)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής