breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ναι, το θαύμα έγινε στη Βέροια, αδέλφια μου, σοσιαλιστές. Ήρθε ο πρόεδρος.

Ποιος πρόεδρος; Ένας είναι ο πρόεδρος, όπως ένα είναι και το κόμμα. ΚΙΔΗΣΟ-ΚΑΕ.

Δεν είναι το ποιοι και πόσοι τον υποδέχτηκαν στην «Ελιά». Και ο Μητσοτάκης στις πρώτες εσωκομματικές εκλογές στη Νου Δου, είχε μαζέψει τέτοιες ηλικίες, που έφταναν, συνολικά, στην εποχή του Νεάντερταλ!

Αλλά βγήκε πρώτος. Διότι Μητσοτάκης είναι αυτός, για αυτό και πέσαν οι υπολογιστές στις πρώτες εκλογές, όταν ήταν και τρίτος, με δεύτερο τον Τζίτζι και πρώτο το Βαγγέλα, στον πρώτο  γύρο και αν ολοκληρώνονταν, στη δεύτερη Κυριακή ο Τζίτζι θα ήταν πρόεδρος.

Άλλες οι βουλές των Νεοδημοκρατών βέβαια και άλλες του συστήματος. Του ηλεκτρονικού λέμε. Ευτυχώς τώρα μας ήρθε ο σύντροφος Πιερακκάκης και σωθήκαμε. Τα πάντα τα κάνουμε on line. Μέχρι και cyber sex με την εφορία επιτρέπεται.

Επιστροφή λοιπόν στον πρόεδρο στη Βέροια. Το δίλημμα πλέον αντιστρέφεται. Και από το λεφτά υπάρχουν, πάμε στο...μυαλά υπάρχουν;

«Εμείς είμαστε η δύναμη της σταθερότητας, της ασφάλειας και της σιγουριάς για τον Έλληνα και την Ελληνίδα», είπε ο πρόεδρος.

Και σκέφτηκα ο καψερός τι σφαίρες έφαγε ο κοσμάκης στο πρώτο μνημόνιο, που ανακοίνωσε από το Καστελόριζο.

Όχι ότι δεν τραβήξαμε αντίστοιχα από Σαμαροβενιζελοκουβέλη, με τα PSI, που κατέστρεψαν τα χρηματάκια των μικροεπενδυτών σε κρατικά ομόλογα, που κούρεψαν, μόνο για τους πολίτες, κατά 95%.

Ούτε ξεχνάμε και τα όχι, αλλά ναι, του Τσίπρα, που μας οδήγησαν στο τρίτο και μακρύτερο μνημόνιο, τα capital controls και άλλα τέτοια...αγαθά για τους πολίτες.

Θυμάστε καλά, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, που όσοι γνώριζαν, είχαν μεταφέρει, μέρες πριν, τα φράγκα τους σε τράπεζες του εξωτερικού.

Αλλά ρε σύντροφοι του σοσιαλισμού, ο πρόεδρος είναι μοναδικός. Σούπερ, ντούπερ. Κάτι μεταξύ Τιραμόλα και Γκούφι. Ούτε ο Τσάκωνας στη «μεγάλη απόφραξη» δεν τον έφτανε στο πώς κυβέρνησε τη χώρα.

Με το καλό να βγει λοιπόν πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ-ΚΙΝΑΛ, αλλά και να κυβερνήσει ξανά. Με τον Πεταλωτή και τα άλλα παιδιά. Έχασε βέβαια το Ραγκούση, που έγινε πιο KKE εσωτερικού και από τον Κύρκο. 

Πάμε λοιπόν να σηκώσουμε τον ήλιο πιο ψηλά. Μόνο να προσέχει


Μητσοτάκης-Βέροια
Πιερακκάκης
Παπανδρέου-Καστελόριζο
Κούβελης-Σαμαράς-Βενιζέλος
Τσίπρας
Τσάκωνας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής