breaking news Νέο

Νίκησε και έμεινε στην κορυφή

  • Νίκησε και έμεινε στην κορυφή
  • Νίκησε και έμεινε στην κορυφή
  • Νίκησε και έμεινε στην κορυφή

Αν και βρέθηκε πολύ νωρίς από το 2ο μόλις λεπτό πισω στο σκορ η ΒΕΡΟΙΑ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β' και να παραμείνει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον όμιλο της.

Το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο του Μακεδονικού που χρησιμοποιεί για εδρα η Β' ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο με τις ευκαιρίες για τις δυο ομάδες να μετρώνται στα δάκτυλα του ενος χεριού. Παρόλα αυτά σημειώθηκαν τρια τέρματα. Στο δεύτερο λεπτό και στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψή της στα καρέ του Βελλίδη η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκορ. Προηγήθηκε σουτ από μακρυνή απόσταση, η μπάλα κόντραρε σε πόδι παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ και στρώθηκε στο Πανίδη που ήταν απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Βελλίδη και αυτός δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 1-0.

Το γκολ φάνηκε να επηρέασε τους ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΠΑΟΚ Β' να δημιουργεί μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 17' με τον Σπυρίδη να βγάζει τετ - α - τετ τον Πανίδη σε πλάγια όμως θέση και τον Βελλίδη να αποκρούει δύσκολο το συρτό σουτ του νεαρού επιθετικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η ισοφάριση για τη ΒΕΡΟΙΑ ήρθε στο 23'. Ο Πόζογλου από πλάγια θέση έκανε την σέντρα - σουτ και ο Γιακουμάκης με δύσκολο αριστερό πλασέ από κοντά έγραψε το 1-1 και δυο λεπτά αργότερα έγινε η πλήρης ανατροπή. Στο 24' συγκεκριμένα ο Παναγιώτου τράβηξε από την φανέλα τον Γιακουμάκη που έβγαινε απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Β" με τον διαιτητή να δείχνει την "άσπρη βούλα" και τον Πασά που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι να κάνει το 2-1.

Στο 33' η ΒΕΡΟΙΑ θα μπορούσε να κλειδώσει την νίκη της όταν ο Μπουκουβάλας έβγαλε τη σέντρα, ο Πόζογλου επιχείρησε το ανάποδο σουτ με την μπάλα να στρώνεται στον Πασά που βρίσκονταν σε θέση για γκολ το σουτ όμως του επιθετικού της Βασίλισσας κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε σε κορνερ.

Στην επανάληψη άνοιξε το παιχνίδι δημιουργήθηκαν περισσότερες φάσεις για γκολ, δίχως όμως καμία από τις δυο ομάδες να καταφέρει να τις αξιοποιήσει. Είχαμε όμως τρεις αποβολές και οι τρεις με δυο κίτρινες κάρτες. Δυο για τον ΠΑΟΚ στο 51' ο Σαλαμούρας και στο 87' ο Τάχατος και μια για τη ΒΕΡΟΙΑ: στο 78' ο Πεταυράκης.

Σ' αυτό το δεύτερο μισό του παιχνιδιού η ΒΕΡΟΙΑ που ήταν μπροστά στο σκορ φρόντισε να διαφυλάξει τα νώτα της με αποτέλεσμα και παρότι οι Θεσσαλονικείς στο μεγαλύτερο διάστημα επαιζαν με παίκτη λιγότερο να κερδισουν μέτρα στο γήπεδο δίχως όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καλατζής (Δέλλιος - Καμπερίδης).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ Β': Μπουργάνης, Τάχατος, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου (46΄Ουεντραόγκο), Μελετίδης (46’ Χατζηστραβός), Σαλαμούρας, Τζίμας, Σπυρίδης (70’ Γρόσδης), Φασίδης (46’ Γαϊτανίδης), Πανίδης (70’ Γκορτετζιάνι).

Βέροια: Βελλίδης, Πεταυράκης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (57’ Μπλέτσας), Μούργος (77’ Φοφανά), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (77’ Ράμος), Πασσάς, Πόζογλου (88' Παπαχρήστος).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΟΚ Β' - ΒΕΡΟΙΑ       1-2

Καβάλα – Ξάνθη    0-6

Λάρισα – Πανσερραϊκός        2-0

Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Π. 3-2

Αριδαία – Πιερικός 3-1

Τρίκαλα – Ηρακλής       0-0

Απόλλων Λ. - Ολυμπιακός Β'        2-0

Νίκη Βόλου – Καρδίτσα (σήμερα)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΓ. ΒΑΘ.

1. ΒΕΡΟΙΑ      4      10

2. ΞΑΝΘΗ      3      7

3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.    3      7

4. ΑΡΙΔΑΙΑ    4      6

5. ΛΑΡΙΣΑ      3      6

6. ΚΑΡΔΙΤΣΑ 2      6

7. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.    4      5

8. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  4      4

9. ΗΡΑΚΛΗΣ 4      4

10. ΑΠΟΛΛΩΝ Π. 4      4

11. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ    4      3

12. ΤΡΙΚΑΛΑ 3      3

13. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3      3

14. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ   3      3

15. ΠΑΟΚ Β'  4      2

16. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ    3      2

17. ΚΑΒΑΛΑ 3      0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής