breaking news Νέο

Ομοφωνία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Βέροιας στα δύο θέματα της χθεσινής συνεδρίασης

Ομοφωνία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Βέροιας στα δύο θέματα της χθεσινής συνεδρίασης

Δύο θέματα, για τα οποία δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστος χρόνος, για να παρθούν αποφάσεις, ήταν αυτά πάνω στα οποία κλήθηκαν να συζητήσουν τα παρόντα μέλη (Δημήτρης Τραπεζανλής, Θόδωρος Τέτος, Γιώργος Ορφανίδης, Στέργιος Διαμάντης), στη χθεσινή συνεδρίαση (στις 14.00) της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Το πρώτο θέμα αφορούσε στην εισήγηση της Ε.Π.Ζ. επί της επικαιροποίησης – τροποποίησης απόφασης Δ.Σ. για τον καθορισμό Χώρων Προβολής Υπαίθριας Διαφήμισης στο Δήμο Βέροιας (το οποίο, να αναφερθεί, είχε «περάσει» την προηγούμενη ημέρα από το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας), η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη της ΕΠΖ.

Όσο για το δεύτερο θέμα, αυτό είχε να κάνει με την αποδοχή ή μη του αιτήματος θεραπείας (τουτέστιν ανάκλησης) επί της υπ' αριθμ. 82/2017 απόφασης της Ε.Π.Ζ. «Επιβολή διοικητικών μέτρων για λειτουργία παιδότοπου χωρίς άδεια».

Ο προεδρεύων της συνεδρίασης Θεόφιλος Κορωνάς, αφού πρώτα διάβασε προς τα μέλη της Ε.Π.Ζ. το αίτημα του κ. Βλάχου, το οποίο έκανε λόγο για ανάκληση της προηγούμενης απόφασης, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί πρόστιμο 10.000 € (!), απευθύνθηκε προς τον ίδιο, ο οποίος είχε να πει : «Έχω αφαιρέσει όλα τα παιχνίδια από τον παιδότοπο, προσκομίζοντας και φωτογραφίες για την κίνησή μου αυτή και ζητώ να ανακαλέσετε την προηγούμενη απόφασή σας».

Όπως εξήγησε ο κ. Ορφανίδης από την πλευρά του, «από τη στιγμή που ο κ. Βλάχος έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της υπηρεσίας, θεωρώ υπερβολική την επιβολή του προστίμου, στεκόμενος σύμφωνος στο αίτημα θεραπείας και στη διαγραφή του προστίμου». Άποψη, η οποία βρήκε σύμφωνα και τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Π.Ζ., οπότε και έγινε αποδεκτό το αίτημα θεραπείας επί της υπ' αριθμ. 82/2017 απόφασης της Ε.Π.Ζ. «επιβολή διοικητικών μέτρων για λειτουργία παιδότοπου χωρίς άδεια».

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής