breaking news Νέο

Ν. Ανδρουλάκης : «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε, ούτε προς τη ΝΔ ούτε προς το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοπροσδιοριζόμαστε»

  • Ν. Ανδρουλάκης : «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε, ούτε προς τη ΝΔ ούτε προς το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοπροσδιοριζόμαστε»
  • Ν. Ανδρουλάκης : «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε, ούτε προς τη ΝΔ ούτε προς το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοπροσδιοριζόμαστε»

Στο φουλ οι μηχανές στο ΚΙΝ.ΑΛ., με τους έξι διεκδικητές της ηγεσίας και τα επιτελεία τους να διαμορφώνουν το προεκλογικό σκηνικό το τελευταίο διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, Παύλος Γερουλάνος, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Παπανδρέου φρόντισαν με την επίσκεψή τους στην Ημαθία να προτάξουν τα ισχυρά πλεονεκτήματα και τις προτεραιότητές τους, που θεωρούν ότι διαφέρουν έναντι των συνυποψηφίων τους Νίκου Ανδρουλάκη, Χάρη Καστανίδη και Παύλου Χρηστίδη. Με τον κρητικό ευρωβουλευτή, ωστόσο, να επενδύει στην τακτική των ήπιων τόνων, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι "με ενότητα και το βλέμμα μπροστά, η παράταξη θα γίνει ξανά κίνημα λαού", ενώ δεν παραλείπει να επισημαίνει στην ένωση γενιών, "αυτή που ίδρυσε και μεγάλωσε το ΠΑΣΟΚ και αυτή που το έχει ανάγκη για ένα μέλλον με ελπίδα και προοπτική". Παράλληλα, ο ίδιος επιχειρεί άνοιγμα στους παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι πληγώθηκαν τα περασμένα χρόνια και έφυγαν από την παράταξη, καθώς και σε νέους ψηφοφόρους, που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ το Κίνημα Αλλαγής. Διαχωρίζοντας συνάμα όμως τη θέση του από "όσους έφυγαν για λόγους οπορτουνιστικούς και για να κρατήσουν μια θέση εργασίας".

Εξ ου και το σύνθημα των υποστηρικτών του Νίκου Ανδρουλάκη στην Ημαθία: "Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε, ούτε προς την ΝΔ ούτε και προς τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ. Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε και καλούμε και τους άλλους να έρθουν σε εμάς", με τον Τάσο Τασιόπουλο να υπογραμμίζει στην "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" : "Η εποχή μας, είναι μια περίοδος που συντελούνται μεγάλες αλλαγές, τόσο διεθνώς όσο και στην ελληνική κοινωνία. Οι όποιες αλλαγές θα καθορίσουν όχι μόνο βραχυπρόθεσμα αλλά κι μακροπρόθεσμα την πορεία της χώρας και τις πολιτικές εξελίξεις, στο κέντρο του οποίου ευελπιστούμε να είμαστε εμείς".

Σ' ότι αφορά την προεκλογική δραστηριότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, σ' αυτήν περιλαμβάνεται συγκέντρωση και φίλων υποστηρικτών του την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο της Ελιάς, αίθουσα sala, στις 19.00. Την εκδήλωση θα συντονίσουν ο Πάρις Κουκουλόπουλος και ο Μιχάλης Τζελέπης.

Ακόμα, να αναφερθεί ότι μιλώντας για την προσωπική πολιτική του πορεία, ο 42χρονος Νίκος Ανδρουλάκης (γεννημένος το 1979), υποψήφιος για την ηγεσία σημείωσε ότι είναι δυο φορές εκλεγμένος ευρωβουλευτής με σταυρό (ο οποίος τυγχάνει, μάλιστα, να είναι και αντιπρόεδρος εξωτερικών υποθέσεων της Ευρωβουλής) δηλώνοντας με νόημα ότι δεν ανέβηκε "σε κανένα ασανσέρ της εγχώριας ελίτ, ούτε ήμουν φορέας του πελατειακού τους".

Τέλος, ο ίδιος να υπενθυμίσουμε ότι υπήρξε Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2013-2015.

 

Π.Π.


Τασιόπουλος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής