breaking news Νέο

Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης την 30η Νοεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 7 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Κατάρτιση σχεδίου 22ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

2. Τελική έγκριση του Απολογισμού Εσόδων- Εξόδων έτους 2020 και του Ισολογισμού της 31/12/2020 της ΚΕΔΑ, από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας.

3. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη μετάθεσης-παράτασης της σύμβασης με αρ. πρωτ. 14284/3-8-2021 που αφορά την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 22 ΚΥΒΙΚΑ ΠΛΑΓΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ».

4. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση ή μη του χώρου εμβαδού 30,00 τ.μ., στον οποίο θα τοποθετηθεί μια τροχήλατη αυτοκινούμενη καντίνα που βρίσκεται στο χώρο parking των αυτοκινήτων, εντός της περιμέτρου της Δομής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων χωρών ή Ανιθαγενών που έχουν αιτηθεί Διεθνή Προστασία Δήμου Αλεξάνδρειας.

5. Λήψη απόφασης παροχής γνωμοδότησης κατασχετήριου εγγράφου, για την με αριθμό 372/2021 διαταγή πληρωμής του Πρωτοδικείου Βέροιας.

6. Λήψη απόφασης παροχής γνωμοδότησης για την με αριθμό 41/2021 διαταγή πληρωμής του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας (αφορά αίτηση του κ Χρήστου Ιωαννίδη του Ιωάννη).

7. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη της παράτασης ισχύος της προσφοράς της ένωσης οικονομικών φορέων «Κ/Ξ THALIS E.S.S.A. – ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε.» προσωρινής αναδόχου του έργου «Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων οικισμού Μελίκης Δήμου Αλεξάνδρειας Ν.Ημαθίας».

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής