breaking news Νέο

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως τις 10 Δεκεμβρίου οι ενστάσεις για την εξισωτική αποζημίωση - Όλες οι λεπτομέρειες

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως τις 10 Δεκεμβρίου οι ενστάσεις για την εξισωτική αποζημίωση - Όλες οι λεπτομέρειες

Έως την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου στις 23.59 μ.μ. θα γίνονται δεκτές οι προσφυγές για την εξισωτική αποζημίωση, όπως αναφέρεται σε σχετική εγκύκλιο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων, ΟΠΕΚΕΠΕ.

Όπως σημειώνεται, η υποβολή θα πραγματοποιείται απευθείας από τον ενδιαφερόμενο παραγωγό με τη χρήση των προσωπικών του κωδικών, αποκλειστικά μέσω της οθόνης «Υποβολή Ενδικοφανούς Προσφυγής» της Καρτέλας Αγρότη που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αναλυτικά:

Εξισωτική αποζημίωση: Πώς θα γίνεται η υποβολή των αιτήσεων

-Η υποβολή πραγματοποιείται απ’ ευθείας από τον ενδιαφερόμενο παραγωγό με τη χρήση των προσωπικών του κωδικών, αποκλειστικά μέσω της οθόνης «Υποβολή Ενδικοφανούς Προσφυγής» της Καρτέλας Αγρότη (https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab/)→Μέτρο13→2021→Ένταξη→Ενδικοφανείς προσφυγές, που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ.

-Ο χρήστης δύναται να τροποποιήσει την υποβληθείσα προσφυγή του όσες φορές το επιθυμεί, εντός της δεκαήμερης προθεσμίας υποβολής ενδικοφανών προσφυγών

-Η φόρμα υποβολής της ενδικοφανούς προσφυγής είναι προσωποποιημένη και εμφανίζει ανά

Υπομέτρο τους κωδικούς απόρριψης που αφορούν το συγκεκριμένο χρήστη.

-Χρήστες που έχουν υποβάλει αίτηση ένταξης και έχουν απορριφθεί σε παραπάνω από ένα υπομέτρο, πρέπει να υποβάλουν ενδικοφανή προσφυγή για κάθε Υπομέτρο χωριστά .


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής