breaking news Νέο

Ποδόσφαιρο - πολιτική, σημειώσατε 1!

Ποδόσφαιρο - πολιτική, σημειώσατε 1!

Το πρώτο debate των υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από την ΕΡΤ. Οι Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης (πλην του Γιώργου Παπανδρέου, που απείχε από τη διαδικασία), διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην πρώτη τηλεμαχία, πριν από τις εσωκομματικές εκλογές. Η τηλεμαχία πραγματοποιήθηκε με ορισμένες καινοτομίες, όπως το ότι οι «μονομάχοι» μπορούσαν να θέσουν ερωτήματα ο ένας στον άλλον, εκτός από τους δημοσιογράφους, αν και δεν ήταν αρκετό για να κεντρίσουν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, κάτι που φάνηκε από τα νούμερα της τηλεθέασης.

Η εκλογή ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, εκτός από πολιτικό ενδιαφέρον πάντως, έχει προκαλέσει και εκείνο των στοιχηματικών εταιρειών, που δίνουν φαβορί και αποδόσεις, ενώ από τη βραδιά της τηλεμαχίας δεν έλειψαν τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έπεσαν «βροχή» για την παρουσία των υποψηφίων, το ύφος, τον τρόπο ομιλίας, ακόμη και τις ενδυματολογικές προτιμήσεις τους.

Τα σχόλια ήταν τόσο πολιτικά, όσο και χιουμοριστικά, σαρκάζοντας και την απουσία του Γ. Παπανδρέου. Ένα από τα σχόλια της βραδιάς που ξεχώρισε, ήταν σίγουρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή: «Αυτό που το ΚΙΝΑΛ είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά στα χαρτιά είναι ΚΙΝΑΛ, γιατί έχει πρόβλημα το ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ, το έχω πάθει κι εγώ», ανέφερε η ανάρτηση του συλλόγου.

Ποδόσφαιρο - πολιτική, σημειώσατε 1!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής