breaking news Νέο

Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Προχώρησαν με νίκη οι πρωτοπόροι

Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Προχώρησαν με νίκη οι πρωτοπόροι

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Ενωσης μας με τους τρεις διεκδικητές του φετινού τίτλου, παρότι αγωνίζονταν εκτος έδρας να παίρνουν τους βαθμούς της νίκης με καθαρά σκορ. Συγκεκριμένα η Νίκη Αγκαθιάς κερδισε στο Ροδοχώρι με 0-3 τον τοπικό ΓΑΣ, ο Αστέρας Τριποτάμου με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε στο γηπεδο του Μακροχωρίου της τοπικής ομάδας, ενω και η Νάουσα πέρασε νικηφόρα από τον γειτονικό Κοπανό με 0-4 επιστρέφοντας ετσι και πάλι στις επιτυχίες.

Τα άλλα δυο παιχνίδια της αγωνιστικής μεταξύ της Μελίκης και της Αγίας Μαρίνας καθώς και το Αχθος Αρούρης - ΠΑΟ Κουλούρας έληξαν ισόπαλα με το ίδιο σκορ (1-1).

Εύκολη νικη όπως εξάλλου αναμένονταν πήρε η Νίκη Αγκαθιάς στο Ροδοχώρι κερδίζοντας με 0-3 τον τοπικό ΓΑΣ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ επιθετικά το παιχνίδι και στο 9' άνοιξαν το σκορ με τον Βαρότση. Στο 20' ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2, με το Ροδοχώρι να προσπαθεί να αντιδράσει στη συνέχεια να έχει δοκάρι στο 33' με τον Καψάλη και δυο ακόμη χαμένες ευκαιρίες.

Το γκολ όμως να έρχεται από την πλευρά της Αγκαθιάς με τον Κίτσα που στο 55' διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτσικλής (Χριστοδούλου Κ. - Σαμαράς).

Πιο δύσκολα από όσο δείχνει το 0-3 ο Αστέρας Τριποτάμου νίκησε στο Μακροχώρι την τοπική ομάδα η οποια από το 20' έπαιζε με παίκτες λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο βασικός τερματοφύλακας Τζακερι (ανέτρεψε αντίπαλο που βρίσκονταν σε προφανή θέση για γκολ) και την θέση του πήρε ο 15χρονος Αργυρόπουλος (πέρσι αγωνίζονταν στην παιδική ομάδα του Μακροχωρίου). Με 10 παίκτες το Μακροχώρι άντεξε μέχρι το 51' όταν ο Μετάι έκανε το 0-1.

Το 0-2 έγινε στο 60' με κεφαλιά του Σαλπιγκίδη και το 0-3 διαμορφώθηκε στο 72' από τον Γκιντίδη επισης με κεφαλιά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Κελεσίδης - Γκόγκας).

Επιστροφή στις νίκες για τη Νάουσα που κέρδισε στο γειτονικό Κοπανό τον τοπικό ΓΑΣ με 0-4.

Η Νάουσα προηγήθηκε με δυο τέρματα στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα στο 40' ο Φράγγης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1 και στο 43' ο Τριανταφυλλίδης με κεφαλιά το 0-2.

Στο 50' αποβλήθηκε ο Γκελοσάνι και η Νάουσα συνέχισε με 10 ποδοσφαιριστές.

Στο 70' ο Τριανταφυλλίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 και στο 76' ο Μπιγκάνος διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νισελίδης (Ζουρνατζίδης - Βαλκάνος).

Αμφίρροπο παιχνίδι στη Μελίκη μεταξύ του Φιλίππου και του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και τις δυο ομαδες να μοιράζονται γκολ και εντυπώσεις.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 79' με κοντινό πλασέ του Μελιόπουλου, ύστερα από ωραία ενέργεια του Σαμιώτη με την γηπεδούχο ομάδα να ισοφαρίζει στο 86' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάριου Αργυρόπουλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κατεριάδης (Αδραμάνης - Βλαδίκας από την ΕΠΣ Πέλλας).

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι των ουραγών μεταξύ του Αχθου Αρούρη και του ΠΑΟ Κουλούρας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Μέσης.

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες μοιράστηκαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες με τον γηπεδούχο Αχθο Αρούρη να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 23' με κεφαλιά του Τάσο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟ Κουλούρας αντέδρασε ανελαβε την υπεροχή και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67' με τον Κουτσούκη.

Η ομάδα μετά το γκολ της ισοφάρισης είχε και δυο δοκαρια με τον Μιχαηλίδη ενω την τελευταία μεγάλη ευκαιρία να πετυχει ένα δεύτερο τέρμα και να πάρει την νίκη είχε ο γηπεδούχος Αχθρος Αρούρης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Μπέκας - Γκαλαϊτσης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής