breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Θέλω να αγιάσω, μα δεν μπορώ με αυτόν το Γιωργάκη, συντρόφισσες και σύντροφοι, πρασινοφρουροί και πρασινοφρουρίτισσες.

Βγήκε, λέει, βόλτα με το σκυλάκι του. Που το έχει ονομάσει....τρέλα!

«Φαρμάκι έχω στην ψυχή, φέρνει μαυρίλα θολερή στα στήθια μου. Νύχτα αξημέρωτη ξανά, με το πιοτό της με κερνά, εβίβα μου! Σκοτάδι πίνω για πιοτό… Πω πω πω πω… Πω πω πω πω».

Φαντάζομαι το Γιωργάκη να το απαγγέλλει στον Καρχιμάκη, ως νέος ποιητής Φανφάρας και να του απαντά ο κυρ Μιχάλης «τρέλαααα, τρέλαααα. Και το μυαλό μου είναι θολό και το δικό σου πιο λειψό».

Και επειδή η τρέλα πάει και στα βουνά. Εδώ δίπλα μας στην Κατερίνη, κάτω από τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, 45χρονος απείλησε 48χρονο με τσεκούρι και πριόνι. 

Να ήταν σφυρί και δρεπάνι, πάει στο καλό του. Θα λέγαμε ότι υπήρχε ένας συμβολικός επαναστατικός χαρακτήρας, ενάντια στον καπιταλισμό, που σαμποτάρει την πάλη των τάξεων και την κολχόζνικη πρωτοβουλία.

Να ήταν φωτιά και τσεκούρι, πάει και ερχόταν. Θα λέγαμε ότι ο απειλών ήταν οπαδός του Βαγγέλα του Αβέρωφ και της σκληρής δεξιάς, των 60ς, όταν εκτός από τα δέντρα, ψήφιζαν και τα σκυλιά, μόνο όμως αν κυνηγούσαν τους αριστερούς της εποχής.

Οπότε καλά που δεν μετείχε στο debate o πρόεδρος. Να κάνει πώς φέρνει τον «τρέλα» στο studio, να αρχίσει να γαυγίζει ο «τρέλας» και να γίνει της μουρλής.

Αν, δε, επιτίθονταν με, επαναφορτιζόμενο, ηλεκτρικό πριόνι, θα λέγαμε ότι η Αννίτα ήρθε η ώρα να δικαιωθεί με το «σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι».

Διότι υπήρξε η πρώτη που επέβαλε την ηλεκτροκίνηση σε όλα. Έτσι, μια επίθεση με ηλεκτρικό πριόνι, στο δικαστήριο θα έχει διαφορετική αντιμετώπιση, αφού πληροί τους περιβαλλοντικούς όρους.

Ενώ μια αντίστοιχη με βενζινοκίνητο, δίχρονο, πριόνι, βγάζει τόσο καυσαέριο, όσο το οικολογικό αποτύπωμα του «τρέλα» στο περιβάλλον. Γιατί ζώο είναι το τετράποδο. Και θα κάνει την ανάγκη του και θα αεριστεί και θα φάει το φιλετάκι του το άπαχο από το Γιωργάκη.

Για να τον έχει πάντα φιτ, όταν κάνει ποδήλατο. Ποτέ δεν ξέρεις. Πέφτεις εν κινήσει. Να μην έχεις το σκύλο σου μαζί, να ειδοποιήσει τους περαστικούς;

Τρέλααααα μεγάλη, συντρόφια, λέμε!


Παπανδρέου-σκυλί
Φανφάρας
Καρχιμάκης
τσεκούρι
σφυροδρέπανο
Αβέρωφ
πριόνι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής