breaking news Νέο

Φ.Καραβασίλης : «Ήταν πολύ ωραίο το προεκλογικό κλίμα και αποδείξαμε όλοι ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος δίκαια θεωρείται ο πρώτος επιστημονικός σύλλογος»

Φ.Καραβασίλης : «Ήταν πολύ ωραίο το προεκλογικό κλίμα και αποδείξαμε όλοι ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος δίκαια θεωρείται ο πρώτος επιστημονικός σύλλογος»

Τηλεφωνική συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΧΜΗ-102,8 και στην εκπομπή «Λόγια σταράτα» με το δημοσιογράφο Αλέκου Χατζηκώστα έδωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και εκ νέου υποψήφιος, Φώτης Καραβασίλης, τη Δευτέρα 29/11.

Εκτιμώντας την εκλογική διαδικασία του πρώτου γύρου, τόνισε : «Είχε μαζική συμμετοχή, αν και το φοβόμασταν, γιατί είναι δύσκολη εποχή λόγω πανδημίας. Οι συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν και ας μην ξεχνάμε ότι υπήρχαν νέα παιδιά εκτός Βεροίας, που ήταν δύσκολο να έλθουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε δικηγόρο και για την τιμή που μου έκαναν, να με αναδείξουν στην πρώτη θέση, αλλά και να δώσω συγχαρητήρια στους συνυποψήφιους μου προέδρους και όλους τους υποψήφιους για το Δ.Σ, ανεξάρτητα αν εξελέγησαν, για τον πολύ ωραίο αγώνα. Ήταν πολύ ωραίο το προεκλογικό κλίμα, δεν υπήρχαν οξύτητες και εντάσεις και αποδείξαμε όλοι ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος δίκαια θεωρείται ο πρώτος επιστημονικός σύλλογος τοπικά αλλά και γενικότερα στη χώρα».

Σε σχέση με το δεύτερο γύρο των εκλογών για την εκλογή του Προέδρου, επεσήμανε : «Θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο, δύναμη και εντιμότητα και διάθεση που με ξέρουν όλοι ότι έχω, να παλεύω ανιδιοτελώς για το καλό των συναδέλφων, του Δικηγορικού Συλλόγου. Θα το ξαναπώ. Ο Δικηγορικός Σύλλογος είναι το σπίτι μας. Εάν δεν προσέξουμε το Σύλλογο, δεν μπορούμε να αναχαιτίσουμε καμία δύναμη που ξέρουμε ότι υπάρχει και πάντα κινδυνεύουμε στη νέα εποχή, να περάσουμε, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα ν’ αντισταθούμε, όπου μπορούμε, γιατί οι εξελίξεις τρέχουν, τα μέσα- εργαλεία  δεν τα έχουμε, είμαστε ανέτοιμοι σε πάρα πολλά πράγματα και οι ευθύνες είναι και σε μας τους δικηγόρους. Γενικά θα πρέπει ν’ αντισταθούμε, αλλά για να αντισταθείς και ν’ αναχαιτίσεις κάποια «κακά πράγματα» που έρχονται, πρέπει να τα έχεις μελετήσεις, να τα έχεις προβλέψει  και να βρίσκεις και τους τρόπους να πας μπροστά».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ήλθε ενόψει του β’ γύρου  σε επαφή με την τρίτη υποψήφια, Φωτεινή Κύρτσιου, υπογράμμισε : «Όχι, δεν είχα καμία επαφή. Οι δικηγόροι είναι άνθρωποι που ξέρουν, είμαστε σε μικρή κοινωνία, έχω τη γνωστή επαφή μαζί της, ήταν Γραμματέας του Συλλόγου, επίσης και με το Γιώργο το Χατζόγλου που ήταν στο Δ.Σ., δεν είχα επαφή με το δεδομένο ότι οι δικηγόροι γνωρίζουν τι θα ψηφίσουν, ξέρει ο καθένας τι είναι ο διπλανός του και δεν υποτιμώ κανένα συνάδελφο. Όλοι έχουν υψηλό αξιολογικό κριτήριο, για να κρίνουν και να πάνε ελεύθερα στο β’ γύρο. Απλά θα ζητήσω πάλι μαζικότητα, γιατί πραγματικά θα πρέπει να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματά μας μέσα από την ανώτατη δημοκρατική διαδικασία, που είναι η εκλογική».  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής