breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Αγκαθιά – Νάουσα 3-1

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Αγκαθιά – Νάουσα 3-1

Η τυπικά γηπεδούχος (το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Μακροχωρίου λόγω της τιμωρίας του αντίστοιχου της Αγκαθιάς) Νίκη κέρδισε στον αγώνα ρεβάνς (το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 1-1) την Νάουσα με 3-1 και προχώρησε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας.

Η μετέπειτα νικήτρια προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 30' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κίτσα και με το ξεκίνημα του 2ου ζευγάρωσε τα τέρματά της με τον Βαρότση. Στο 55' ο Ντέλλας μείωσε σε 2-1 για λογαριασμό της Νάουσας, όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό (56') ο Κίτσας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι διαμόρφωσε το τελικό 3-1, ενώ η Νάουσα είχε δοκάρι με τον Τριανταφυλλίδη στο 25'. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ: Κωστογλίδης, Τζιμογιάννης, Κοντσίδης, Ιορδανόπουλος, Πέτκος, Γιαννουπλάκης, Βαρότσης (75' Τερζής), Κίτσας (80' Αντωνιάδης), Κοσέογλου (66' Συμεωνίδης), Θεοδώρου, Κιρτσόγλου.

ΝΑΟΥΣΑ: Ζάχος, Πίτος, Κελεσίδης, Αργυρίου, Βακαλίδης (80' Κουκούϊα), Φράγγης (60' Γιαμαλίδης), Μπικάνος, Τριανταφυλλίδης (53' Αντωνίου), Ηλιάδης, Κερμανίδης, Ντέλλας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής