breaking news Νέο

Έναρξη των 3-5 Πηγαδιών από Πρωτοχρονιά βλέπει ο Νικόλας Καρανικόλας, που στοχεύει στο να γίνουν mini Bansko σε βάθος χρόνου!

Έναρξη των 3-5 Πηγαδιών από Πρωτοχρονιά βλέπει ο Νικόλας Καρανικόλας, που στοχεύει στο να γίνουν mini Bansko σε βάθος χρόνου!

Συνεδριάζει σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, η οικονομική επιτροπή του δήμου Νάουσας, για να καθορίσει τους όρους της διακήρυξης της μακροχρόνιας μίσθωσης (23 χρόνια) του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών, με ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, με προφορικές προσφορές από τους διαγωνιζόμενους. Ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, σε δηλώσεις του στο grtimes.gr, κάνει λόγο για τη στόχευσή του στη δημιουργία ενός «mini Bansko» στα 3-5 Πηγάδια, σε βάθος χρόνου φυσικά. Ο δήμαρχος μάλιστα είναι ιδιαίτερα Αισιόδοξος, ότι το χιονοδρομικό θα είναι έτοιμο αρχές του νέου έτους να υποδεχτεί χιλιάδες επισκέπτες. Μίνι «καλάθι», αλλά με μάξι..βλέψεις για τον κ. Καρανικόλα, που τονίζει ότι δέχεται συνεχώς τηλεφωνήματα από ορειβατικούς συλλόγους και ιδιώτες, που ζητούν να πληροφορηθούν για την έναρξη της λειτουργίας του. Προφανώς ο διαγωνισμός θα γίνει σύντομα, ώστε να ξεκινήσουν και οι απαιτούμενες διαδικασίες συντήρησης, που θα καταστήσουν λειτουργικό το χιονοδρομικό της Νάουσας, που πέρσι δεν λειτούργησε, λόγω κορωνοϊού. Ευχόμαστε το...στοίχημα που έθεσε ο δήμαρχος να κερδηθεί και τα 3-5 Πηγάδια να επανέλθουν σε λειτουργία αρχικά. Και μετά ας γίνουν και μίνι Μπάνσκο, αφού το σίγουρο είναι ότι θα απαιτηθούν σημαντικές επενδύσεις του πλειοδότη του διαγωνισμού σε ξενοδοχειακές υποδομές, αλλά και στη συντήρηση του χιονοδρομικού. Αλλά και της κυβέρνησης, που έχει υποσχεθεί 10,7 εκ. ευρώ για τη συντήρηση του δρόμου Νάουσας-3-5 Πηγαδιών, την αλλαγή της «καρέκλας», την προμήθεια νέων κανονιών χιονιού κ.λ.π.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής