breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Και το όνομα αυτών...Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς. Δεν ξέρουμε αν είναι απόγονοι των ΕΛ, που διακτινίστηκαν από τον ΑΛΦΑ του Κενταύρου, μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας και, αφού εξόντωσαν τα Νεφελίμ, εγκαταστάθηκαν...Εκάλη μεριά, αλλά στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, που έλεγε και ο μακαρίτης ο Μητσοτάκης.

Στη μεταΣώρρα εποχή είμαστε, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι κάθε λογής «ψεκασμένοι», που πιστεύουν ότι είμαστε απόγονοι των ΕΛ, του Δία και της Ήρας.

Μαζί με ένα τουρλουμπούκι νεοταλιμπάν του παλιοημερολογιτισμού, που βλέπουν τον αντίχριστο ακόμη και στο πρόσωπο του Κυριάκου, του Μητσοτάκη εννοείται, γιατί ο Βελόπουλος είναι προφήτης πια, κατέχοντας τα χειρόγραφα του Ιησού Χριστού και ετοιμάζεται να μας προστατεύσει από τους αλλόφυλους.

Το ζήτημα είναι ότι στην Ελλάδα μπορείς να λες ό,τι θες, μέχρις όμως σε «τσιμπήσει» η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ο εισαγγελέας.

Και άντε μετά να σε σώσουν από το «φρέσκο» οι Άτλαντες και ο Δίας να στείλει τον Ήφαιστο, να κάψει με κάρβουνο και φυσερό τις κλειδαριές από τη φυλακή, για να την κάνεις με ελαφρά.

Βέβαια, έτσι αργός που είναι ο μαστρό Ήφαιστος, κινδυνεύει να τον τσιμπήσουν αυτόν οι σωφρονιστικοί και να του κάνει το κεφάλι, σαν ταράνδου της Αρκτικής η Αφροδίτη, όσο θα είναι στη «στενή».

Με αυτά και με τα άλλα, μας επισκέπτεται και ο πάπας Φραγκίσκος, που έκανε και μια βόλτα στην Κύπρο.

Άντε μετά να μην ξεσηκωθούν οι θεματοφύλακες του συντάγματος και οι παλιοψεκασμένοι και να αρχίσουν τις διαμαρτυρίες για την έλευση του ψευδοπροφήτη του αντιχρίστου.

Βοήθειά μας λοιπόν. Και ο Θεός βοηθός. Ο Τριαδικός, έτσι;


απόγονοι
Σώρρας
Βελόπουλος
Δωδεκάθεο
πάπας Φραγκίσκος
αντιεμβολιαστές

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής